ZUBB Sessions: Valerius - Can't Keep Running Away

11 augustus 2013, 12:13 | Jeroen

ZUBB Sessions presents Valerius! Deze Nederlandse band uit Amsterdam dankt haar naam aan het Valeriusplein, waar de broers Nambiar vroeger woonde. In juni spraken we met ze af op het Museumplein. Het resultaat is deze uiterst zonnige sessie in Amsterdam geworden.

Valerius bestaat uit de broers Kay en Jesse Nambiar. De band verwierf in 2010 in Nederland bescheiden bekendheid met het nummer She Doesn’t Know. In zowel in Europa als IndonesiĆ« (waar dit nummer op de eerste plek in de hitparade belandde) werden talloze concerten gegeven. Eerder verscheen de albumrecensie van Marilyn White hier op ZUBB, het tweede album welke op 31 mei is verschenen.

Na een hectische periode zonderde de broers zich af om te werken aan hun tweede album. Daarbij kregen ze hulp van producer/mixer Huub Reynders. Het resultaat is een uitermate zomerse plaat geworden, die sterk doet denken aan de Franse band Phoenix en het uit Noorwegen afkomstige The Whitest Boy Alive.

Eerder was de opname van het nummer I Cannot Put Us Back Together verschenen bij de ZUBB Sessions. Nu dan ook het tweede nummer dat de band speelde:

ZUBB Sessions presents Valerius: Can’t Keep Running AwayShare |

Gerelateerde artikelen