Video: Warhole - Glow

16 februari 2019, 09:42 | Jeroen

Na het Belgische succes van de EP en veelgeprezen single ‘Promise’ in 2018, brengt Warhola zijn gloednieuwe single ‘Glow’ uit. De single is afkomstig van het debuutalbum Young Loving dat later dit jaar uitkomt. ‘Glow’ werd gemixt door Josh Gudwin, die eerder al tracks produceerde voor o.a. Dua Lipa, Post Malone, DJ Khaled, Major Lazer, Rihanna en Justin Bieber.

Warhola is het project rond Oliver Symons, één van de mede-oprichters van de Belgische band Bazart. Hij won met Warhola in 2014 Humo’s Rockrally en in 2016 volgde zijn debuut-EP ‘Aura’. Met deze EP mocht hij gerenommeerde blogs ‘Pigeons And Planes’ en ‘Complex’ tot zijn early fans rekenen. In 2017 brak hij door met zijn heerlijk dansbare single ‘Jewels’ en speelde hij al op o.a. Rock Werchter en Pukkelpop.

Wantrouwen en vriendschap

Over het nummer zegt Oliver het volgende:“Aan de ene kant is ‘Glow’ een nummer over fake love: alles wat onecht is, over je best doen om op een bepaalde manier over te komen en een wantrouwen daartegenover. Maar aan de andere kant gaat het ook over het tegenovergestelde, over vriendschap, verliefd worden, simpel geluk, over alles kunnen loslaten en een heerlijke tijd hebben.”

De video voor ‘Glow’ werd gedraaid in en rond Medellín (Colombia) met de hulp van een fantastisch lokaal team. Hierover zegt Oliver: “De prachtige omgeving was de perfecte setting om een video te draaien over vriendschap en intimiteit, maar ook over een bende vrienden die samen een fantastische tijd hebben. Door koppels in hun meest intieme momenten vast te leggen heb ik geprobeerd de ongeremde liefde en warmte die ik steeds voelde bij de Colombianen op beeld over te brengen.”Share |

Gerelateerde artikelen