ZUBBtipt: Sniester

28 september 2021, 21:35 | Jeroen

Muziekfestival Sniester. Het eerste echte meerdaagse festival in anderhalf jaar waarbij alle remmen los mogen, met o.a. Dool, Black Box Revelation & ASIWYFA. 1 & 2 oktober 2021.

Over Sniester

Sniester is in 2 dagen meer dan 60 bands meemaken op diverse locaties in het Haagse Popdistrict, het muzikale hart van de stad. Van opkomend tot gevestigd, lokaal tot internationaal en van elektronische indie tot scheurende gitaren. Na het muzikale vacuüm van 2020 gaat Sniester 2021 dan eindelijk echt gebeuren op vrijdag 1 en zaterdag 2 oktober.

Terug naar de harde kern met o.a. ASIWYFA en Black Box Revelation

De Sniester programmering zet vol in op de harde kern. Op de line-up van dit jaar daarom alleen hoge energie, harde gitaren, omarmen van het onverwachte en volop actie op het podium. Marco Bijsterbosch: “Voor Sniester zal de live-reputatie van een band altijd leidend zijn, niet hun aantal instagramfollowers. De grote namen die er staan, zijn dus geen bands waar je net zo goed een cd van kunt opzetten. And So I Watch You From Afar, Dool, Black Box Revelation, je wil ze live meemaken.”

Line Up & tickets via de website

Pop-up bands in de binnenstad

Naast de reguliere programmering, met acts uit binnen- en buitenland is er in samenwerking met Popradar Den Haag ook alle ruimte voor Haagse muziek. Op verschillende plekken in de binnenstad is op zaterdag 2 oktober nieuw talent uit Den Haag te horen. Deze pop-up optredens, op onverwachte plekken zoals koffiebars en winkels zijn gratis toegankelijk.

Sniester Junior

Verder goed nieuws voor kinderen en hun ouders: zondag 3 oktober kan ook Sniester Junior weer doorgaan. De gratis festivaldag voor kinderen waarop mensen van 4 tot 12 jaar alles mogen doen wat normaal niet mag. Op en rond de Grote Markt kunnen zij zich uitleven op graffiti, muziekinstrumenten, pizza bakken, cocktails shaken, de tattoo- en piercingbar en meer – terwijl hun ouders rustig kunnen uitbrakken op het terras. Junior is gratis toegankelijk.

Tickets

Sniester Festival vrijdag 1 & zaterdag 2 oktober 2021
Een festivaltickets is beide dagen geldig en kost € 30,- | TICKETS

Check voor toegang

Voor evenementen met meer dan 75 bezoekers is de CoronaCheckApp met een herstel-, negatief test- of vaccinatiebewijs een vereiste. Eenmaal binnen zijn verder geen maatregelen van toepassing.Share |

Gerelateerde artikelen