Concert: Khruangbin in Afas Live

13 april 2022, 15:31 | Jeroen

Khruangbin (of ‘vliegtuig’ in het Thais) stonden gister in de AFAS Live. De band bestaande uit een gitarist, bassist en een drummer. Mark Speer, Laura Lee en Donald DJ Johnson. De band uit Texas in de USA heeft zich laten inspireren door Thaise bands uit de jaren 60 en 70. Dat is goed te merken tijdens hun set. Lang gitaarspel en zweverige golvende nummers zorgen voor een heerlijke reis door Oosterse sferen.

Het concert is uitverkocht deze avond. De zaal is propvol met allerlei soorten publiek. Jong tot oud. Een fijne gemoedige sfeer, die goed past bij het soort muziek. De band maakt er een fijne avond van. Ze spelen nummer na nummer soepeltjes achter elkaar. Zeggen af en toe iets tegen het publiek, maar het gaat niet om de show. Het gaat deze avond om de muziek.

Persoonlijke favoriet ‘Texas Sun’ kwam gelukkig vanavond ook voorbij! De medley ergens in het midden van de set was ook erg vet. Ik denk nummers van Elton John en Bowie te hebben gehoord, maar weet het niet zeker. Het klonk in ieder geval erg goed!

Een echte festival band, die het ook goed doet in de AFAS Live.Share |

Gerelateerde artikelen