Wim

Eén van de makers en bedenkers van de ZUBB Sessions. Hij is nog steeds actief als freelance cameraman en geluidsman bij Pacaya Productions en Haags Productiebedrijf. Hiernaast werkt hij voor diverse opdrachtgevers en is hij jarenlang geluidsman geweest voor diverse projecten en binnen de televisiewereld. Dankzij Wim zijn expertise en inzet heeft ZUBB de mogelijkheid gekregen om tijdloze sessies te kunnen maken en het prachtig registreren van nationale en internationale artiesten.
Wim's recente artikelen:

Trailer: Dream Scenario

Film & TV

De doodgewone professor en eenzame loser Paul wordt van de ene op de andere dag een viral celebrity wanneer hij plots verschijnt in de dromen van miljoenen mensen. Hoe en waarom dit gebeurt, is voor Paul een compleet raadsel.

> Lees verder

Winactie: Drive-Away Dolls

Film & TV

Op zoek naar een nieuwe start, beginnen de twee vriendinnen aan een geïmproviseerde roadtrip naar Tallahassee. Maar het gaat al snel mis als ze onderweg een groep stuntelende criminelen tegenkomen.

> Lees verder

Festival: Lieve Stad

Theater

Tijdens de zevende editie van festival Lieve Stad, van 20 tot en met 30 maart, brengen Internationaal Theater Amsterdam en Meervaart bijzondere makers samen, die vanuit diverse perspectieven de mentale staat van de stad verkennen.

> Lees verder

Winactie: All of Us Strangers

Film & TV

Adam ontmoet een mysterieuze buurman waar hij een relatie mee krijgt, ondertussen wordt hij getrokken naar de stad waar hij opgroeide en het huis waar zijn ouders woonden; daar lijkt niks veranderd in al die jaren.

> Lees verder

Festival: DGTL 2024

Muziek

Van 29 tot en met 31 maart 2024 keert DGTL terug naar de NDSM-werf in Amsterdam. Voor deze elfde editie biedt het festival een explosieve line-up met internationale iconen uit de dancewereld en opkomend talent uit binnen-en buitenland.

> Lees verder

Trailer: The Color Purple

Film & TV

Warner Bros. Pictures nodigt je uit om deel uit te maken van het meeslepende verhaal van drie vrouwen, van wie de levens onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, in The Color Purple. Deze krachtige nieuwe versie van de geliefde klassieker wordt geregisseerd door Blitz Bazawule.

> Lees verder

Winactie: Mean Girls

Film & TV

Comédienne Tina Fey geeft een nieuwe draai aan de moderne klassieker Mean Girls. Cady Heron is nieuw op school en wordt toegelaten tot de top van de sociale voedselketen: het elitegroepje van populaire meiden.

> Lees verder

Winactie: Anyone But You

Film & TV

In de komedie Anyone But You lijken Bea en Ben het perfecte stel, maar na een geweldige eerste date gebeurt er iets waardoor hun vurige aantrekkingskracht afkoelt – totdat ze met elkaar worden opgezadeld op een bruiloft in Australië.

> Lees verder

Trailer: Giselle

Film & TV

Het ultieme romantische ballet, uitgevoerd door de voormalige eerste solisten van het Bolsjoi Ballet, Olga Smirnova en Jacopo Tissi, die Rusland ontvluchtten en zich aansloten bij Het Nationale Ballet, waar dit ballet is verfilmd.

> Lees verder