Louise en Hiver

Film & TV

Louise en Hiver is een animatiefilm van regisseur Jean-Francois Laguionie, bekend van o.a. Le Tableau. Een bijzonder mooie handgetekende film die een ode is aan het alledaagse leven, het ouder worden en de overgave.

> Lees verder

Trailer: Wonder Woman

Film & TV

Vóórdat ze Wonder Woman was, was ze Diana (Gal Gadot) prinses van de Amazonen, een getrainde, onoverwinnelijke krijger. Een Amerikaanse piloot crasht op het strand van het paradijslijk eiland waar ze is opgegroeid.

> Lees verder

Winactie: Snatched

Film & TV

Als ze aan de vooravond van hun exotische vakantie wordt gedumpt door haar vriend, haalt de koppige dromer Emily Middleton (Amy Schumer) haar overbezorgde moeder Linda (Goldie Hawn) over om haar te vergezellen naar het paradijs.

> Lees verder

Trailer: War for the Planet of the Apes

Film & TV

In War for the Planet of the Apes, het derde hoofdstuk uit de filmreeks, worden Caesar en zijn apen in een dodelijk conflict gedwongen met een leger van mensen geleid door een meedogenloze kolonel.

> Lees verder

Winactie: Alien: Covenant

Film & TV

In dit nieuwe hoofdstuk uit de baanbrekende Alien-filmreeks stuit de bemanning van het koloniale schip Covenant tijdens een reis naar een planeet aan de rand van de Melkweg op een schijnbaar onontdekt paradijs.

> Lees verder

Trailer: Dunkirk

Film & TV

Hier op ZUBB de officiële trailer van de film Dunkirk van regisseur Christopher Nolan. De film is gedeeltelijk opgenomen op Urk in ons eigen kikkerlandje. Met o.a. Tom Hardy, Mark Rylance, Cillian Murphy en Harry Styles.

> Lees verder

Winactie: King Arthur: Legend of the Sword

Film & TV

Regisseur Guy Ritchie brengt met zijn dynamische stijl het epische actie-avontuur King Arthur: Legend of the Sword naar het grote scherm. De film is een revolutionaire versie en volgt Arthur’s reis van de straat naar de troon.

> Lees verder

Winactie: Sing

Film & TV

In een stad bewoond door dieren, organiseert de koala Buster Moon een talentenjacht om het vervallen theater waarvan hij eigenaar is te redden. Vele dieren doen auditie in het theater van Buster en delen de droom die hun leven kan veranderen.

> Lees verder

Winactie: Guardians of the Galaxy Vol. 2

Film & TV

In Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol. 2 gaat het team opnieuw op pad en doorkruisen zij de verste uithoeken van het heelal. Uiteraard doen ze dit geheel in eigen stijl, op de knallende en onmisbare muziek van Awesome Mixtape Vol. 2.

> Lees verder

Winactie: The Boss Baby

Film & TV

DreamWorks Animation en de regisseur van Madagascar nodigen je uit om kennis te maken met een wel heel bijzondere baby. Hij draagt een pak, spreekt met de stem en de gevatheid van Alec Baldwin en schittert in The Boss Baby.

> Lees verder

Trailer: Star Wars: The Last Jedi (Official Teaser)

Film & TV

De fans en liefhebbers kunnen zich ruim 2 minuten vergapen aan de eerste beelden van de volgende film in de Star Wars reeks. In de trailer krijg je o.a. Rey en Finn te zien, naast Luke Skywalker, Kylo Ren en verzetsstrijder Poe Dameron.

> Lees verder

Winactie: Imagine Film Festival

Film & TV

Imagine vindt jaarlijks plaats in EYE te Amsterdam. Elf dagen lang staat de verbeelding centraal en dompelen festivalbezoekers, filmmakers en professionals zich onder in nieuwe of onbekende werelden.

> Lees verder