Festival: IN-EDIT

Film & TV

De vijfde editie van IN-EDIT wordt dit jaar van 13 t/m 23 april georganiseerd in De Melkweg Amsterdam. IN-EDIT brengt nieuwe muziekdocumentaires uit binnen- en buitenland naar het grote doek, altijd in combinatie met iets extra’s.

> Lees verder

Winactie: The Curse of Oak Island van Randall Sullivan

Film & TV

In het gedenkwaardige 10e seizoen van The Curse of Oak Island keren de broers Rick en Marty Lagina samen met hun team terug om de meest strategische inspanning ooit te leveren om het 227-jarige mysterie van Oak Island op te lossen.

> Lees verder

Trailer: Somebody I Used To Know

Film & TV

Workaholic Ally wordt op haar werk als TV producent geconfronteerd met een grote professionele tegenslag die haar doet vluchten naar haar oude woonplaats. Hier loopt ze haar eerste liefde Sean tegen het lijf, aan wie zij nog veel oude herinneringen heeft.

> Lees verder

Trailer: 3000 years of longing

Film & TV

Wanneer een Britse geleerde met een magisch flesje een djinn oproept, mag ze drie wensen doen. Door jarenlange apathie en isolement twijfelt ze over haar wensen, tot de djinn met zijn verhalen een diep verlangen opwekt, de wens om bemind te worden.

> Lees verder

Trailer: A Man Called Otto

Film & TV

A Man Called Otto is gebaseerd op de komische en ontroerende New York Times-bestseller en vertelt het verhaal van Otto Anderson (Tom Hanks), een norse weduwnaar met vastgeroeste gewoonten.

> Lees verder

Trailer : Broker

Film & TV

Sang-hyeon en Dong-soo verdienen goed geld aan het stelen van ter vondeling gelegde baby’s, om ze vervolgens aan te bieden op de adoptiemarkt. Broker is vanaf 12 januari in de bioscoop te zien.

> Lees verder

Trailer: Mummies

Film & TV

Mummies volgt de avonturen van drie Egyptische mummies die wonen in een geheime stad in het oude Egypte. Het trio bestaat uit een prinses, een voormalig wagenmenner en zijn jongere broer, en wordt vergezeld door hun babykrokodil.

> Lees verder

Festival: IFFR 2023

Film & TV

IFFR heeft de films bekendgemaakt die geselecteerd zijn voor de Tiger, Big Screen en Ammodo Tiger Short-competities van 2023. Het festival opent met de film Munch van Henrik Martin Dahlsbakken en sluit af met All India Rank van Varun Grover.

> Lees verder

Trailer: Oppenheimer

Film & TV

Oppenheimer, geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan, is een met IMAX®-camera’s gedraaide thriller die het verhaal vertelt van de raadselachtige man die om de wereld te redden het risico moet nemen dat deze wordt verwoest.

> Lees verder

Trailer: Modern Love Amsterdam

Film & TV

De zesdelige Nederlandse serie, Modern Love Amsterdam, toont uiteenlopende verhalen over liefde en relaties, gebaseerd is op de populaire column uit The New York Times. De columns vormen de basis van de hartverwarmende serie.

> Lees verder

Trailer: No Bears

Film & TV

In parallelle liefdesverhalen krijgen twee stellen te maken met de macht structuur waarin ze verkeren. Tegelijkertijd raakt regisseur Jafar Panahi betrokken bij een rel als hij wordt gevraagd een foto te delen van een koppel in een verboden relatie.

> Lees verder

Trailer: 65

Film & TV

Na een catastrofale crash op een onbekende planeet komt piloot Mills er al snel achter dat hij is neergestort op aarde, maar dan 65 miljoen jaar geleden. Mills en Koa, de enige andere overlevende, hebben maar één kans op redding.

> Lees verder