Winactie: Mile 22

Film & TV

Mile 22 is een spannende actie-thriller geregisseerd door Peter Berg (Patriots Day, Deepwater Horizon) met in de hoofdrollen Mark Wahlberg, Iko Uwas, Lauren Cohan en John Malkovich. Maak hier bij ZUBB kans op een DVD van de film.

> Lees verder

Trailer: The Man Who Stole Banksy

Film & TV

Fascinerende tocht van Banksy’s schildering “Soldaat die papieren van ezel controleert” van Bethlehem naar musea over de hele wereld. Een onthutsend en overtuigend beeld van de opkomst van deze nieuwe kunstvorm.

> Lees verder

Winactie: Venom

Film & TV

Tom Hardy is te zien als de mysterieuze Venom, een van Marvel’s stoerste en dodelijkste personages. Maak bij ZUBB kans op een DVD van de film.

> Lees verder

Winactie: Cold Pursuit

Film & TV

Cold Pursuit is een actiethriller vol zwarte humor, geregisseerd door Hans Petter Moland. Hij maakte eerder de Noorse film Kraftidioten uit 2014, waarop Cold Pursuit gebaseerd is. Maak bij ZUBB kans op

> Lees verder

Trailer: They Shall Not Grow Old

Film & TV

They Shall Not Grow Old is een grensverleggende documentaire van Oscar®-winnaar Peter Jackson, naar aanleiding van de honderdjarige herdenking van het einde van de Eerste Wereldoorlog.

> Lees verder

Mijn bijzondere rare week met Tess

Film & TV

De Nederlandse familiefilm Mijn bijzondere rare week met Tess van Steven Wouterlood is zaterdag bekroond met een belangrijke prijs op het Internationaal Filmfestival Berlijn. De film verschijnt in oktober in de Nederlandse bioscopen.

> Lees verder

Winactie: Last Kingdom Seizoen 3

Film & TV

De tijd begint te dringen voor Koning Alfred om de koninkrijken te herenigen. Zijn gezondheid gaat achteruit en zijn opvolging is onzeker, waardoor Alfred onze held Uhtred inschakelt om hem te verzekeren dat zijn jonge zoon Edward de volgende koning wordt.

> Lees verder

Winactie: Paw Patrol - V18 Machtige Pups

Film & TV

Je favoriete pups zijn weer terug met 14 nieuwe avonturen. Als een gevallen meteoor de pups krachten geeft moeten zij op een superheldenmissie om burgemeester Humdinger en zijn neefje Harold te stoppen met het overnemen van Avonturenbaai.

> Lees verder

Trailer: Frozen 2

Film & TV

Van het Academy Award®-winnende team – regisseurs Jennifer Lee en Chris Buck, producent Peter Del Vecho, met de stemmen van Idina Menzel, Kristen Bell, Jonathan Groff en Josh Gad, en de muziek van Oscar®-winnende songwriters Kristen Anderson -Lopez en Robert Lopez.

> Lees verder

Winactie: Alita: Battle Angel

Film & TV

Visionaire filmmakers James Cameron (Avatar) en Robert Rodriguez (Sin City) creëren een nieuwe, grensverleggende heldin in Alita: Battle Angel Een actievol verhaal over hoop, liefde en emancipatie.

> Lees verder

Winactie: Happy Death Day 2U

Film & TV

Deze keer ontdekt Tree dat steeds opnieuw sterven verrassend veel makkelijker was dan de gevaren die dit keer op de loer liggen. Maak bij ZUBB kans op een prijzenpakket van de film.

> Lees verder

Trailer: La Llorona

Film & TV

De huilende vrouw. Een gruwelijke verschijning, gevangen tussen hemel en hel, opgesloten in een verschrikkelijk lot dat ze zichzelf aangedaan heeft. Enkel het noemen van haar naam zorgt wereldwijd al generaties lang voor angst.

> Lees verder