Winactie: N.C.I.S. LOS ANGELES - Seizoen 9

Film & TV

Na geleden te hebben onder hartverscheurende verliezen, zijn agenten “G” Callen, Sam Hanna en hun crew klaar om te gaan waar Amerika ze nodig heeft. Ze zijn voorbereid op elke dreiging en risico, zo lang hun moedige crew intact blijft.

> Lees verder

Winnaars 35ste Imagine Film Festival

Film & TV

Tijdens de slotavond op 19 april zijn de prijzen uitgereikt van het 35ste Imagine Film Festival. Daarbij ging de Black Tulip Award naar het Brazilaanse The Father’s Shadow. De Méliès d’argent voor de beste Europese film ging naar het Duitse O Beautiful Night en Wild.

> Lees verder

Winactie: Mortal Engines

Film & TV

Mortal Engines is het spectaculaire nieuwe avonturenepos van producent Peter Jackson, bekend als regisseur van The Lord of The Rings, The Hobbit en King Kong. Maak hier bij ZUBB kans op vrijkaarten en sjaal van de film.

> Lees verder

Trailer: Child's Play

Film & TV

Met de beste bedoelingen koopt Aubrey voor haar wat eenzame zoontje zijn verjaardag een “best friend”. Hoe veelbelovend dit ook klinkt, Aubrey is zich er niet bewust van dat in deze roodharige pop de ziel van een seriemoordenaar voortleeft.

> Lees verder

Trailer: Greta

Film & TV

De jonge Frances leeft in New York, maar mist haar net overleden moeder. Wanneer ze de oudere weduwe Greta ontmoet, ontstaat er een ongewone, intieme vriendschap. Maar al gauw blijkt dat de weduwe een sinister geheim met zich meedraagt.

> Lees verder

The Boys op Amazon Prime Video

Film & TV

The Boys geeft op een leuke en rauwe manier een kijk op wat er gebeurt als superhelden hun superkrachten niet voor goede doeleinden gebruiken maar misbruiken.

> Lees verder

Winactie: American Animals

Film & TV

Na een bezoek aan de Transsylvania University besluiten de vier jonge vrienden om voor de lol het meest zeldzame en waardevolle boek uit de bibliotheek te stelen. Maar wat begint als een grap verandert al snel in een bizar avontuur met serieuze gevolgen.

> Lees verder

Imagine Film Festival 2019 tot nu toe

Film & TV

Een exclusief film festival is Imagine elk jaar eigenlijk wel. De films die voorbij komen spreken een breed publiek aan. Wat aangeeft dat het genre niet exclusief is, de films destemeer. De films die wij tot nu toe hebben gezien bewijzen die stelling.

> Lees verder

Winactie: Vox Lux

Film & TV

Tijdens de herdenking van een schietpartij op school, zingt overlevend slachtoffer Celeste, een hartverscheurend lied die van haar een onverwachte ster maakt. Met de hulp van haar gedreven manager groeit Celeste uit tot een wereldberoemde popster.

> Lees verder

Taartrovers Film Festival

Film & TV

Het festival vol fantasierijke films en creatief spel voor kinderen van 2 tot 9 jaar toert tot oktober langs Groningen, Amsterdam en Eindhoven. Veel films waren nog niet eerder in de bioscoop te zien.

> Lees verder

Winactie: Cats: op zoek naar Kattopia

Film & TV

Midden in een grote wereldstad woont de kattenvader Banjer met zijn zoon Raf. Raf is, in tegenstelling tot zijn vader, een avontuurlijk, ondernemend katje dat vol energie zit. Terwijl Banjer zijn dag luierend doorkomt, wil Raf de hele wereld zien en kan hij geen genoeg krijgen van avontuur!

> Lees verder

Exclusieve Pikachu-kaart Pokémon

Film & TV

Vanaf woensdag 8 mei 2019 draait ‘POKÉMON Detective Pikachu’ in de Nederlandse bioscopen. Bezoekers die op de openingsdag gaan, ontvangen de limited edition Detective Pikachu-kaart, zolang de voorraad strekt.

> Lees verder