Gastprogrammeur NFF 2017

Film & TV

Tijdens de 37e editie van het Nederlands Film Festival (NFF) kruipen negen bijzondere gasten voor één dag op de stoel van festivalprogrammeur. Vorig jaar stond het NFF met ‘het beste van eigen bodem’ al stil bij makers met een eigen blik.

> Lees verder

Trailer: Kingsman: The Golden Circle

Film & TV

In Kingsman: The Golden Circle staan onze helden voor een nieuwe uitdaging. Als ze hun hoofdkwartier verliezen en de wereld gegijzeld wordt, ontdekken ze een verwante spionnenorganisatie in de VS genaamd Statesman.

> Lees verder

Winactie: Girls Night Out

Film & TV

Op 27 juli a.s. brengt Universal Pictures Netherlands de komedie GIRLS NIGHT OUT met o.a. Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jullian Bell, Ilana Glazer en Zoë Kravitz uit in de bioscopen.

> Lees verder

Trailer: City of Ghosts

Film & TV

City of Ghosts volgt de campagne van de activisten van “Raqqa is Being Slaughtered Silently” die na de bezetting van hun thuisstad Raqqa in Syrië door de terroristen van IS samen kwamen om de gruweldaden bloot te leggen en te tonen aan de wereld.

> Lees verder

Serie: The Tick

Film & TV

The Tick vertelt het verhaal van een underdog accountant een nobody die erachter komt dat zijn stad in handen is van een dood gewaande topcrimineel. Terwijl hij bezig is om het mysterie te ontrafelen, ontmoet hij een bizarre blauwe superheld.. The Tick!

> Lees verder

Pathé Disneyweken

Film & TV

In september presenteert Pathé in 28 bioscopen voor de tweede keer de Pathé Disneyweken. De magische klassiekers The Jungle Book, WALL-E, 101 Dalmatiërs en publiekskeuze Pocahontas keren dan wegens groot succes terug op het grote doek.

> Lees verder

Dunkirk op 70mm in EYE

Film & TV

Dunkirk, de nieuwe actie-thriller van Christopher Nolan, gefilmd door de Nederlandse cameraman Hoyte van Hoytema, is vanaf woensdag 16 augustus exclusief in de Benelux op 70mm-film te zien in EYE Filmmuseum.

> Lees verder

Trailer: Wolf and Sheep

Film & TV

Wolf and Sheep is een film van de jonge regisseuse Shahrbanoo Sadat (1990) over oude tradities, gebruiken en verhalen van een kleine gemeenschap van schapendrijvers in de bergen van Afghanistan.

> Lees verder

Winactie: War for the Planet of the Apes

Film & TV

In War for the Planet of the Apes, het derde hoofdstuk uit de succesvolle filmreeks, worden Caesar en zijn apen in een dodelijk conflict gedwongen met een leger van mensen geleid door een meedogenloze kolonel.

> Lees verder

Trailer: Wakefield

Film & TV

Howard Wakefield is een succesvol advocaat, echtgenoot en vader die in een opwelling besluit zijn leven achter zich te laten. Hij verschuilt zich stiekem op de zolder van zijn garage en observeert zijn vrouw en hun twee dochters.

> Lees verder

Winactie: Spider-Man: Homecoming

Film & TV

Na zijn ontmoeting met de Avengers keert Peter Parker met zijn nieuwe mentor Tony Stark terug naar huis. Peter probeert zijn dagelijkse leven weer op te pakken, terwijl hij ervan droomt om met de Avengers samen te werken en de wereld te redden.

> Lees verder

Trailer: The Greatest Showman

Film & TV

The Greatest Showman Hugh Jackman in de hoofdrol, is een muzikaal spektakel geїnspireerd door het leven van P.T. Barnum. Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter ‘de grootste show van de wereld’.

> Lees verder