IDFA: on Stage & deel selectie

Film & TV

Vandaag heeft International Documentary Film Festival Amsterdam (IDFA) de selectie bekend gemaakt van de films in de competities Mid-length, Short, Student en Kids & Docs. Al deze competities staan vanaf vandaag op de website.

> Lees verder

Trailer: Los Versos Del Olvido

Film & TV

Los Versos del Olvido is een film vol nostalgie, herinneringen en subtiele emoties en over de morele verplichting ons het verleden te herinneren en ons te verzetten tegen de gewelddaad van het vergeten.

> Lees verder

Winactie: First Man

Film & TV

Deze film vertelt het boeiende verhaal van de NASA-missie die als doel had mannen naar de maan te sturen, met de nadruk op astronaut Neil Armstrong en de periode van 1961 tot en met 1969.

> Lees verder

Trailer: Aladdin

Film & TV

Aladdin is het spannende verhaal van de charmante straatrat Aladdin, de moedige en zelfbewuste prinses Jasmine en de geest die mogelijk de sleutel is tot hun toekomst dat zich afspeelt in de fictieve havenstad Agrabah.

> Lees verder

Winactie: A Star is Born

Film & TV

In deze nieuwe verfilming van het tragische liefdesverhaal, speelt hij de in verval geraakte country-ster Jackson Maine. Main ontdekt – en wordt verliefd op – de onbekende, worstelende artiest Ally.

> Lees verder

Trailer: Ralph Breaks The Internet

Film & TV

In Ralph Breaks The Internet, gaat Vanellope von Schweetz samen met haar beste vriend Ralph op avontuur in de onbekende wereld van het internet. De film draait vanaf 12 december 2018 in de Nederlandse bioscopen.

> Lees verder

Winactie: Goosebumps 2: Haunted Halloween

Film & TV

Halloween komt tot leven in een gloednieuwe avonturenkomedie voor de hele familie: Goosebumps 2: Haunted Halloween. De film is gebaseerd op de populaire boekenreeks die in Nederland vertaald is als Kippenvel.

> Lees verder

KLIK Animation Festival

Film & TV

Het programma van de 2017 editie van KLIK Amsterdam Animation Festival is compleet. Van 17 tot en met 22 oktober neemt KLIK het EYE Filmmuseum in Amsterdam over om alles dat geanimeerd is te vieren.

> Lees verder

Winactie: Night School

Film & TV

Night School is een nieuwe komedie met o.a. Kevin Hart en Tiffany Haddish. In Night School krijgt een groep volwassenen hun laatste kans om een middelbare schooldiploma te behalen door lessen te volgen aan een avondschool.

> Lees verder

Winactie: Smallfoot

Film & TV

Smallfoot zet een mythe op zijn kop als een slimme jonge yeti iets vindt waarvan hij niet wist dat het bestond: een mens. Het nieuws over deze ‘Smallfoot’ zorgt voor oproer binnen de onwetende yeti-gemeenschap.

> Lees verder

Gouden Kalveren uitgereikt

Film & TV

Op vrijdagavond 5 oktober zijn tijdens het L’OR Gouden Kalveren Gala op de 38e editie van het Nederlands Film Festival de Gouden Kalveren uitgereikt. Bankier van het Verzet won de meeste Gouden Kalveren waaronder beste film.

> Lees verder

Nieuwe releasedatum Alita: Battle Angel

Film & TV

Visionaire filmmakers James Cameron (‘Avatar’) en Robert Rodriguez (‘Sin City’) creëren een nieuwe, grensverleggende heldin in Alita: Battle Angel. Een actievol verhaal over hoop, liefde en emancipatie.

> Lees verder