Winactie: Furiosa A Mad Max Saga

Film & TV

Na lange tijd keert Miller terug naar de iconische dystopische wereld met het op zichzelf staand avontuur vol actie over het verleden van het populaire personage Furiosa. Furiosa A Mad Max Saga is vanaf 23 mei in de bioscoop te zien. Maak hier bij ZUBB kans op vrijkaarten voor de film.

> Lees verder

Trailer: Furiosa A Mad Max Saga

Film & TV

Anya Taylor-Joy en Chris Hemsworth vertolken de hoofdrollen in Furiosa: A Mad Max Saga van Academy Award-winnaar George Miller, het brein achter de baanbrekende Mad Max-films. De film is vanaf 23 mei 2024 in de Nederlandse bioscoop te zien.

> Lees verder

Film & Muziek: Arminius x IFFR

Film & TV

Muziek en film brengen mensen samen, wat voor zowel IFFR als Debatpodium Arminius een belangrijke missie vormt. Van mei tot oktober werken ze samen aan een programma waarmee je in de prachtige omgeving van Arminius.

> Lees verder

Docu: Kunstroof

Film & TV

In de vroege ochtend van 16 oktober 2012 heeft een groep jonge Roemeense vrienden 2 minuten en 48 seconden nodig om zeven waardevolle kunstwerken uit de Kunsthal in Rotterdam te stelen.

> Lees verder

Docu: The Stones & Brian Jones

Film & TV

De nieuwe muziekdocumentaire van Nick Broomfield, The Stones & Brian Jones is vanaf 25 april te zien in de bioscoop. Hierin onderzoekt gerenommeerd filmmaker Nick Broomfield aan de hand van onthullende interviews.

> Lees verder

Trailer: The Peasants

Film & TV

Wanneer het vrijgevochten boerenmeisje Jagna gedwongen wordt te trouwen met de veel oudere rijke boer Boryna, moet ze haar liefde voor zijn zoon Antek loslaten. Haar leven wordt steeds meer een strijd voor haar eigen onafhankelijkheid.

> Lees verder

Trailer: BEETLEJUICE BEETLEJUICE

Film & TV

Beetlejuice is terug! De uitzonderlijk creatieve en fantasierijke Tim Burton en acteur Michael Keaton, beide voor een Oscar genomineerd, werken weer samen aan het langverwachte vervolg op Tim Burton’s prijswinnende film Beetlejuice.

> Lees verder

Trailer: The Waste Land

Film & TV

The Waste Land is een film die diep ingaat op het complexe weefsel van het beroemde gedicht. Eliot schreef een gedicht als een lappendeken en citeert uit Dante, het boeddhisme en het hindoeïsme.

> Lees verder

Trailer: Godzilla x Kong - The New Empire

Film & TV

In Godzilla x Kong: The New Empire ontdekken we meer over de geschiedenis van deze Titans en de geheimen van Skull Island en zijn we getuige van de mythische strijd die bijdroeg aan het ontstaan van deze buitengewone wezens.

> Lees verder

Trailer: The Bikeriders

Film & TV

The Bikeriders, met in de hoofdrollen Austin Butler, Jodie Comer, Tom Hardy en Norman Reedus, volgt de opkomst van een motorclub uit het midwesten van de Verenigde Staten, de Vandals. Vanaf 4 juli in de bioscoop.

> Lees verder

Trailer Dune: Part Two

Film & TV

In Dune: Part Two gaat de legendarische reis van Paul Atreides verder in gezelschap van Chani en de Vrijmans, terwijl hij zint op wraak op degenen die voor de ondergang van zijn familie gezorgd hebben.

> Lees verder

Trailer: Dream Scenario

Film & TV

De doodgewone professor en eenzame loser Paul wordt van de ene op de andere dag een viral celebrity wanneer hij plots verschijnt in de dromen van miljoenen mensen. Hoe en waarom dit gebeurt, is voor Paul een compleet raadsel.

> Lees verder