Winactie: Pet Sematary

Film & TV

De familie Creed verhuist naar het platteland waar buurtbewoners hun al snel inlichten over de onheilspellende dierenbegraafplaats vlak bij hun nieuwe huis. Maak bij ZUBB kans op een DVD van de film.

> Lees verder

Winactie: Wonder Park

Film & TV

Wonder Park vertelt het verhaal over een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje genaamd June tot leven komt. Maak bij ZUBB kans op een DVD of Blu-ray van de film.

> Lees verder

Trailer: The Violin Player

Film & TV

De veelgeprezen violiste Karin moet haar carrière beëindigen na een auto-ongeluk, waardoor ze haar fijne motoriek verliest, en niet meer in staat is haar viool te bespelen. Karin begint met lesgeven aan jonge violisten.

> Lees verder

Winactie: Little

Film & TV

In de hilarische komedie Little wordt de keiharde zakenvrouw Jordan Sanders ineens wakker in haar penthouse als 13-jarige tiener. Maak bij ZUBB kans op een DVD van de film.

> Lees verder

Trailer: Motherless Brooklyn

Film & TV

Motherless Brooklyn volgt Lionel Essrog (Norton), een eenzame privédetective met het syndroom van Tourette, die de moord op zijn mentor en enige vriend Frank Minna (Bruce Willis) wil oplossen. De film is vanaf 5 december 2019 in de Nederlandse bioscoop te zien.

> Lees verder

Trailer: RAMBO: Last Blood

Film & TV

Van 1982 naar 2019. Van soldaat naar legende. Sylvester Stallone knalde in 1983 al van het doek in Rambo: First Blood. Nu, 37 jaar later, is de legendarische John Rambo helemaal terug. In RAMBO: LAST BLOOD grijpt hij nog eenmaal naar zijn wapens in een strijd van leven op dood.

> Lees verder

Winactie: Good Boys

Film & TV

Wat kan er wel allemaal niet fout gaan op één dag? De makers van Superbad, Bad Neighbours en Sausage Party komen met de originele nieuwe komedie Good Boys. Maak bij ZUBB kans op vrijkaarten voor de film.

> Lees verder

Trailer: The Peanut Butter Falcon

Film & TV

De jonge Zak, een jongen met het syndroom van Down, heeft slechts één droom en vurige wens: een professionele worstelaar worden! Wanneer hij op een dag wegloopt uit het verpleegtehuis, is hij vastbesloten die droom waar te maken.

> Lees verder

Winactie: Missing Link

Film & TV

De charismatische avonturier Sir Lionel Frost is stomverbaasd wanneer hij diep in de Amerikaanse bossen de ontbrekende schakel tussen aap en mens ontdekt. Deze toepasselijk genaamde Link is echter allesbehalve een monster.

> Lees verder

The Prado Museum: A Collection of Wonders

Film & TV

Het Prado Museum in Madrid viert dit jaar zijn 200e verjaardag. The Prado Museum: A Collection of Wonders vertelt het levensverhaal van dit museum. Arts in Cinema is een serie spraakmakende documentaires over internationale top-exposities en bevlogen kunstenaars.

> Lees verder

Single: Lian Ray - Rose

Film & TV

Lian Ray kondigt debuut album aan en brengt nieuwe single ‘Rose’ met video uit. ‘Rose’ is het titelnummer van het aankomende album, welke uitkomt op 22 november. Ze is live te zien op 9 september in Skek in Amsterdam en 10 oktober in Willem Twee in Den Bosch.

> Lees verder

Winactie: Scary Stories

Film & TV

Na een avond stappen brengt een groep tieners een bezoek aan een verlaten huis aan de rand van het stadje Mill Valley. In dit spookhuis woonde ooit Sarah Bellows die haar donkere geheimen opschreef in dit boek.

> Lees verder