Winactie: Blood & Money

Film & TV

Tijdens het jagen ontdekt Jim een dode vrouw en een tas vol geld. Hij maakt geen melding en is van plan het geld te houden. Maar dan komt hij de criminelen tegen die op zoek zijn naar het geld van hun casinoroof.

> Lees verder

Trailer: The Mole Agent

Film & TV

Met veel absurdistische humor is The Mole Agent van Maite Alberdi een stijlvolle combinatie van een klassieke Hollywood detective en een observerende documentaire. De film is vanaf 10 december te zien in de bioscoop.

> Lees verder

Winactie: The Witches

Film & TV

Robert Zemeckis presenteert het fantasy-avontuur Roald Dahl’s The Witches. De visueel vernieuwende film van Zemeckis geeft aan het boek van Dahl een nieuwe invulling voor een hedendaags publiek.

> Lees verder

Trailer: Sound of Metal

Film & TV

Tijdens een reeks nachtelijke optredens vol adrenaline krijgt de rondtrekkende punk metal drummer Ruben gehoorverlies. Wanneer een specialist hem vertelt dat zijn toestand snel zal verslechteren, denkt hij dat zijn muziekcarrière voorbij is.

> Lees verder

Trailer: Mank

Film & TV

Het Hollywood van de jaren dertig wordt opnieuw geëvalueerd door de ogen van de vernietigende sociale criticus en alcoholische scenarioschrijver Herman J. Mankiewicz.

> Lees verder

Trailer: The Assistant

Film & TV

De jonge assistente van een entertainmentmagnaat krijgt langzaam inzicht in de verdorven cultuur binnen het bedrijf. The Assistant is vanaf 19 november in de Nederlandse bioscopen te zien.

> Lees verder

Single: Jacques Ellis - Swimming

Film & TV

Deze eerste single is de hoofdtrack van het aanstaande album Whatever You’ve Brought, dat in het voorjaar van 2021 wereldwijd zal verschijnen. Het album kan gerust een ‘thema album’ worden genoemd en beschrijft het rouwproces van de zanger.

> Lees verder

Recensie: Greenland

Film & TV

De rampenfilm Greenland die vanaf vandaag (vrijdag de 13e) op Amazon Prima Video te zien is nam mij vanaf het begin in zijn greep. Niet om de special effects, maar om de verrassende vragen van de film over hoe we als individu omgaan met overleven.

> Lees verder

Trailer: Son Mother

Film & TV

Hartverscheurend en aangrijpend drama over een weduwe die als voorwaarde om te kunnen hertrouwen afstand moet doen van haar 12-jarige zoon. Vanaf 17 december in de bioscoop.

> Lees verder

Winactie: The Operative

Film & TV

Tijdens het bijwonen van de begrafenis van haar vader verdwijnt spion Rachel spoorloos. De enige aanwijzing die ze heeft achtergelaten is een cryptisch telefoontje naar haar voormalige baas Thomas.

> Lees verder

Docu: Martin Luther King vs. The FBI

Film & TV

Martin Luther King vs. The FBI is de eerste film die op basis van nieuw ontdekte en vrijgegeven documenten de omvang onthult van de verregaande intimidatie van Martin Luther King, Jr. door de FBI.

> Lees verder

Trailer: Udine

Film & TV

Modern sprookje van Duitse filmmaker Christian Petzold met Paula Beer en Franz Rogowski. Als je weggaat, moet je dood. Met deze woorden laat de schijnbaar onbewogen Undine Johannes achter op een Berlijns terras, net nadat hij gezegd heeft niet met haar verder te willen.

> Lees verder