ZUBBtipt: I Care A Lot

Film & TV

De succesvolle Marla Grayson is een wettelijke voogd voor bejaarden, die zelf niet langer in staat zijn om hun eigen financiën te beheren. Marla heeft een groot talent om de wet in haar eigen voordeel te gebruiken en in het nadeel van haar klanten.

> Lees verder

Trailer: Oasis Knebworth 1996

Film & TV

Op 10 en 11 augustus 1996 kwamen 250.000 jonge muziekfans samen in Knebworth Park, om Oasis te zien optreden in twee recordbrekende, tijdperk-bepalende shows. De concerten waren binnen een dag uitverkocht.

> Lees verder

Trailer: Surge

Film & TV

Joseph zit vast in een leven van routine, verstoken van emotie of betekenis. Zijn isolement en frustratie maken hem kwetsbaar en eenzaam. Een impulsieve daad van verzet leidt tot een rigoureuze gedaanteverandering.

> Lees verder

The Doors: Live At The Bowl '68 Special Edition

Film & TV

Ter ere van het 50 jarige jubileum van het legendarische The Doors album L.A. Woman zal op 4 november The Doors: Live At The Bowl ’68 Special Edition bioscopen over de hele wereld transformeren in concertzalen en fans de ervaring geven er live bij te zijn.

> Lees verder

Winactie: Dune

Film & TV

Dune vertelt het mythische en emotionele heldenverhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman die tot grootse dingen is voorbestemd. Maak bij ZUBB kans op de boekversie van de film en vrijkaarten.

> Lees verder

Trailer: The Matrix Resurrections

Film & TV

The Matrix Resurrections, van grensverleggend filmmaker Lana Wachowski, is de langverwachte vierde film in een franchise die het scifi-genre voorgoed heeft veranderd. In deze nieuwe film keren Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss terug als hun beroemde personages Neo en Trinity.

> Lees verder

Trailer: Dune

Film & TV

De voor een Oscar genomineerde Denis Villeneuve regisseert Dune, naar de gelijknamige bestseller van Frank Herbert. Dune vertelt het mythische en emotionele heldenverhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman die tot grootse dingen is voorbestemd.

> Lees verder

Trailer: Malignant

Film & TV

In deze film wordt Madison gekweld door schokkende visioenen van gruwelijke moorden, waarna ook nog eens blijkt dat deze angstaanjagende beelden daadwerkelijk plaatsvinden. Malignant is vanaf 2 september 2021 in de Nederlandse bioscoop te zien.

> Lees verder

Trailer: The King's Man

Film & TV

Vandaag bracht 20th Century Studios een gloednieuwe trailer boordevol actie, een kenmerk van Matthew Vaughn’s unieke stijl, naar buiten voor de aankomende film The King’s Man. De film is vanaf 22 december te zien in de Nederlandse bioscopen.

> Lees verder

Trailer: Worth

Film & TV

nkele dagen na 9/11 wordt advocaat Kenneth Feinberg aangesteld om het Victim Compensation Fund in goede banen te leiden. Feinberg staat voor de onmogelijke opdracht om de waarde te berekenen van de levens van de ruim 5000 slachtoffers.

> Lees verder

Trailer: Kuessipan

Film & TV

Naast authentieke, inheemse elementen bevat het poëtische Kuessipan universele thema’s als familie, criminaliteit, gemeenschap, verbondenheid en de kracht van vriendschap tussen vrouwen. Kuessipan is een term uit de Innu taal en betekent zoiets als: het is jouw beurt om je verhaal te vertellen.

> Lees verder

Film: Birds of Paradise

Film & TV

Kate Sanders is een ambitieuze aspirant-ballerina die een beurs krijgt om naar een prestigieuze balletschool in Parijs te gaan. Bij haar aankomst worden haar zelfvertrouwen en emotionele kracht op de proef gesteld door een mooie, mysterieuze danseres, Marine Durand.

> Lees verder