Nieuw Album: Monomyth - Orbis Quadrantis

Muziek

Monomyth brengt op 13 september hun vierde album uit, getiteld Orbis Quadrantis. Net als de trilogie Monomyth (2013), Further (2014) en Exo (2016), verschijnt het nieuwe album op Suburban Records. Bekijk de eerste single, Aquilo hier bij ZUBB.

> Lees verder

Sudbeat x The Soundgarden @ ADE

Muziek

Progressive house masters Hernan Cattaneo en Nick Warren slaan de handen ineen voor een ADE day time event in het Muziekgebouw aan ‘t IJ. Hun concepten Sudbeat en The Soundgarden zullen voor deze speciale gelegenheid de krachten bundelen.

> Lees verder

Single: Walden - Runaway Child

Muziek

Van delay doordrenkte kabbelende rifjes naar psychedelische fuzz explosies. Op 16 juli brengen de jonge honden van indie band Walden hun tweede single van dit jaar uit: Runaway Child. Het nummer is geschreven en geproduceerd midden in de Ardennen.

> Lees verder

Billie Eilish & Justin Bieber - Bad Guy

Muziek

In het jaar dat het voor haar allemaal lijkt te gaan gebeuren kreeg Billie Eilish de kans om met Justin Bieber aan de slag te gaan. Die kans heeft ze met beide handen aangegrepen en vanaf vandaag is hij ook te horen in de remix van haar hit Bad Guy.

> Lees verder

Nieuw Album: Salami Rose Joe Louis - Zdenka 2080

Muziek

Na het elektronische album Zlaty Sauce Nephew uit 2017 besloot Salami Rose Joe Louis om volledig voor muziek te gaan. Dat heeft geresulteerd in het album Zdenka 2080 dat op 30 augustus uitkomt.

> Lees verder

Single: Sampa the Great - OMG

Muziek

Sampa The Great brengt op 13 september haar debuutalbum ‘The Return’ uit. The Return is gebaseerd op thuiskomen. En wat dat thuiskomen betekent. Luister alvast naar de single ‘OMG’.

> Lees verder

Single: Alessandro Cortini - Amore Amaro

Muziek

Alessandro Cortini, ook wel bekend als lid van Nine Inch Nails, komt met zijn nieuwe soloplaat ‘VOLUME MASSIMO’. Een eerste voorproefje krijg je met de track die vorige week werd gereleased ‘AMORE AMARO’.

> Lees verder

Q-Factory Basement Sessions

Muziek

Met namen als Sheila E. en Candy Dulfer mag Q-Factory zich dit najaar prijzen met een prachtig programma. Q-Factory zou echter niet de muziekfabriek zijn die het is als jong talent geen kans zou krijgen. Deze zomer introduceert Q de ‘Q-Factory Basement Sessions’.

> Lees verder

Park Open Arnhem

Muziek

Vol trots presenteren we de 2e editie van Park Open op de Ronde Weide! Het wordt net als altijd weer een feest met ‘ongekend talent’ en de beste vibes. Op 14 juli is er Reggae, Folk, Funk, Rock en Electronica-Pop en meer.

> Lees verder

Sabaton in AFAS Live

Muziek

Deze metalgiganten veroveren al sinds 1999 de wereld met hun ‘catchier-than-glue’ heavy metal en onvergetelijke oorlogsverhalen. De band is terug met ‘The Great Tour’. Ze staan op 9 februari 2020 in de Afas Live.

> Lees verder

Balthazar op clubtoer

Muziek

De Vlaamse indierockband Balthazar bruist van de energie na een sabbatical die eigenlijk geen sabbatical was. De nieuwe muzikale en levensinzichten die ze hebben opgedaan, zijn te horen op het dit jaar verschenen nieuwe Balthazar-album Fever.

> Lees verder

Liam Gallagher in de Ziggo Dome

Muziek

Op zijn plaat ‘As You Were’ gaat Liam Gallagher solo. Singles ‘Wall Of Glass’ en ‘For What It’s Worth’ zijn het bewijs dat die historisch grote Gallagher-mond bedrieglijk mooie dingen kan zingen. Op 7 februari staat hij in de Ziggo Dome.

> Lees verder