Kensington clubtour in 2018

Muziek

Kensington gaat in februari en maart 2018 op tour door Nederland. De Utrechtse band doet hierbij acht clubs door het hele land aan. Kaarten voor deze clubtour zijn vanaf volgende week vrijdag 21 april te koop.

> Lees verder

Typhoon op Live At 2017

Muziek

Typhoon is de vijfde act die optreedt tijdens de komende editie van Live At. Eerder werden al Hooverphonic with orchestra, Milow, Walk Off The Earth en Lucky Chops aangekondigd voor de serie openluchtconcerten.

> Lees verder

Video: Alt-J - 3WW

Muziek

Alt-J heeft een nieuw album en een nieuwe single. Het nummer heet 3WW en is het openingsnummer op het album Relaxer dat op vrijdag 9 juni verschijnt. Eerder verscheen de audio (met mooie grafische animatie), nu is de officiële video te zien.

> Lees verder

Video: Feist - Pleasure

Muziek

Eerder was de audio van de titeltrack al te beluisteren van haar, in april te verschijnen, nieuwe album Pleasure. Nu is er dan ook de video. Feist is te zien dansend en draaiend voor de camera met een soort van lachspiegel effect.

> Lees verder

Video: Casius ft. Cat Power & Pharrell Williams - Go Up

Muziek

Bizarre splitscreen videoclip die verbanden met elkaar legt, combinaties maakt, acties en reacties samenvoegd. De sync tussen diverse beelden levert leuke plaatsjes op. De clip is het bekijken waar.

> Lees verder

Single: Harry Styles - Sign of the Times

Muziek

Een nummer van Harry Styles. Die van de gewezen boyband One Direction. Het is zijn debuut als solo artiest. Het nummer heeft een jaren ’80 vibe die we wel meer horen de laatste tijd.

> Lees verder

Video: John Mayer - Still Feel Like Your Man

Muziek

John Mayer heeft een nieuwe videoclip uitgebracht bij het nummer ‘Still Feel Like Your Man’. Bekijk de videoclip hieronder. John’s nieuwe album The Search For Everything’ verschijnt op 14 april.

> Lees verder

Video: Millionaire - I'm not who you think you are

Muziek

Millionaire keert terug na een periode van twaalf jaar. De band rond Tim Vanhamel bracht onlangs een nieuwe single uit ‘I’m Not Who You Think You Are’, een comebacksingle met kloten.

> Lees verder

Single: Maurice van Hoek - Tired of Running

Muziek

‘Tired of Running’ gaat over een omslag moment in Maurice’s leven waarmee na een inzicht een weg van hoop werd ingeslagen. De single is de eerste van drie singles die als voorbode dienen voor een nieuw te verschijnen album.

> Lees verder

Nieuw album: The Chainsmokers - Memories Do Not Open

Muziek

Op 7 april brengt het tweetal hun langverwachte debuutalbum ‘Memories…Do Not Open.’ uit. Hierop staan 12 nummers waaronder de singles ‘Paris’ en ‘Something Just Like This’.

> Lees verder

3FM Awards bij Tivolivredenburg

Muziek

Op Tweede Paasdag worden de 3FM Awards 2017 uitgereikt. De jaarlijkse radioprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten, gekozen door de luisteraars van 3FM. Ruim twintig bands treden ieder een half uur op met o.a. Kensington en Jett Rebel.

> Lees verder

Nieuw album: White - One Night Stand Forever

Muziek

De Schotse band White maakt catchy dark disco punk met gitaarrifjes en bewijst met hun sound dat hoekige elektronische discobeats en dissonante gitaren nog steeds een gouden combinatie zijn.

> Lees verder