Video: Epica - Freedom The Wolves Within

Muziek

De Nederlandse symfonische metal band Epica heeft zojuist zijn nieuwe single-video Freedom – The Wolves Within uitgebracht. Vorige maand kwam de 1e single-video Abyss Of Time uit. Beide tracks zijn afkomstig van het nieuwe studio-album Omega.

> Lees verder

EP: Bear's Den - Christmas, Hopefully

Muziek

Na de release van hun Fragments EP in september, sluit Bear’s Den het kalenderjaar af met een nieuwe plaat. Christmas, Hopefully EP verschijnt op 1 december en de gelijknamige titeltrack is nu te beluisteren.

> Lees verder

Nieuw album: Wolf & Moon - Follow the Signs

Muziek

Het nieuwe album Follow the Signs van Wolf & Moon is 20 november uitgekomen. Een ‘road-trip’ album in een ‘stay-at-home’ jaar. Het album start passend met het nummer The Road. Wolf & Moon is 14 januari te zien in Ekko in Utrecht.

> Lees verder

Remix: Matt Berninger - One More Second (Future Islands)

Muziek

Matt Berninger, frontman van The National, deelt vandaag een remix van One More Second door Future Islands. Zijn solodebuut Serpentine Prison verscheen vorige maand en werd met lovende kritieken ontvangen.

> Lees verder

Video: Walden - 5 Years

Muziek

Op 13 nov bracht de jonge honden van indie fuzz band Walden een nieuwe single & video clip van het langverwachte debuut album uit: Five Years. Het is de 4e single na de video clip Friends Are OK.

> Lees verder

Single: St. Solaire - Videotape

Muziek

Ruim twee jaar lang spendeerde de Rotterdamse indiepopband St. Solaire aan het schrijven en opnemen van hun debuutalbum you=me. In april zal de langverwachte plaat verschijnen. Vandaag trappen ze af met single Videotape.

> Lees verder

Nieuw album: I am Oak - Odd Seeds

Muziek

I am Oak kondigt nieuw album Odd Seeds aan met release van single Furrows. Het album wordt uitgebracht op 18 december als gelimiteerde dubbel LP en cassette tape. Luister de single hier op ZUBB.

> Lees verder

Nieuw album: Rhye - Home

Muziek

Rhye, de groep rond de Canadese zanger Mike Milosh, kondigt een nieuw album aan met de release van Black Rain. Op 22 januari 2021 zal Home, zoals de plaat heet, zowel digitaal als fysiek verschijnen.

> Lees verder

Video: Jake Bugg – All I Need

Muziek

Jake Bugg heeft een levenslustige nieuwe single uitgebracht, met daarbij een prachtige video. All I Need, het volgende hoofdstuk van Jakes frisse, nieuwe sound, gaat over het bevredigende gevoel van precies weten wie je bent en waar je mee bezig bent.

> Lees verder

Single: Blair Jollands - Do You Know

Muziek

Blair Jollands released derde single ‘Do You Know’ op 28 oktober 2020. De nu nieuw uit te komen derde single gaat vooraf aan een splinternieuw studio album dat Blair Jollands in het najaar van 2020 wereldwijd zal uitbrengen.

> Lees verder

Nieuw album: King Gizzard & The Lizard Wizard - Automation

Muziek

King Gizzard & The Lizard Wizard keert terug met de aankondiging van hun zestiende studioalbum. De zestallige band brengt tegelijkertijd een nieuwe single uit, genaamd Automation. Luister het hier op ZUBB.

> Lees verder

Nieuw album: Nothing But Thieves - Moral Panic

Muziek

Eindelijk is het er: Moral Panic, het derde album van Nothing But Thieves. Op het album staan onder meer de singles Is Everybody Going Crazy?, Real Love Song, Impossible en het vorige week verschenen Phobia.

> Lees verder