Single: Tom Odell - Butterflies (ft. AURORA)

Muziek

Vandaag deelt Tom Odell Butterflies: een toewijding aan pure liefde. Je weet wel, die van kriebels in je buik en je geliefde al kunnen missen bij het idee dat je niet 24/7 samen kunt spenderen, terwijl diegene op dat moment in feite nog naast je zit.

> Lees verder

Video: Temples - Gamma Rays

Muziek

Op 14 april 2023 verschijnt het vierde album ‘Exotico’ van Temples. Het album verkent een spectrum aan existentiële thema’s: vergankelijkheid, sterfelijkheid, onze verbinding met de natuur en de onmetelijkheid van ons verstand.

> Lees verder

Nieuw album: Kovacs - Child of Sin

Muziek

Na meer dan twee jaar pandemie en lockdowns is zangeres Sharon Kovacs terug met haar derde album ‘Child of Sin’, waarop ze alles zelf heeft gedaan. Muziek, video’s, kostuums, setdesign, make-up, tot zelfs het ontwerpen van de hoes.

> Lees verder

EP: Néomí - After

Muziek

Néomí bracht onlangs haar verbluffende comeback-single red balloon uit. Nu zet ze haar opmars voort met de aankondiging van haar tweede EP after, die gepland staat voor release op 14 april. Luister nu de single skepping stone hier op ZUBB.

> Lees verder

Video: Thomas Azier - What Does It Mean To Be Free

Muziek

In afwachting van zijn nieuwe album The Inventory Of Our Desire brengt Thomas Azier nieuwe single What Does It Mean To Be Free uit. Voor de single ging Thomas een samenwerking aan met Nederlands fotograaf en kunstenaar Jesper Boot.

> Lees verder

Festival: Paaspop 2023

Muziek

Paaspop haalt LIMP BIZKIT naar Schijndel als headliner van de vrijdag. Vorige maand kondigde Paaspop de eerste 90 namen aan voor de editie van 2023 – die van vrijdag 7 april tot en met zondag 9 april op in Schijndel wordt gehouden.

> Lees verder

Single: Lost Frequencies, Elley Duhé, X Ambassadors - Back To You

Muziek

Lost Frequencies heeft de single Back To You uitgebracht, die hij opnam met Elley Duhé en X Ambassadors-zanger Sam Harris. De Belgische dj sluit daarmee een succesvol muzikaal jaar af, waarin hij de meest gedraaide artiest op de Britse radio werd.

> Lees verder

Video: The Answer - Want You To Love Me

Muziek

De Noord-Ierse rockband The Answer heeft zijn nieuwe album track & video getiteld Want You To Love Me uitgebracht. Deze track staat net als de vorige single Blood Brother op het aankomende nieuwe album Sundowners dat op 17 maart 2023 verschijnt.

> Lees verder

Nieuw album: Metallica - 72 seasons

Muziek

Lux Æterna, een nieuw nummer waarin, zoals de band het zelf omschrijft, veertig jaar Metallica samenkomt. Daarnaast was er ook meteen de aankondiging van een nieuw album, dat 72 Seasons gaat heten en uitkomt op 14 april 2023.

> Lees verder

Nieuw album: Roo Panes - The Summer Isles

Muziek

Het album The Summer Isles ontstond in een opwelling tijdens een roadtrip naar de Schotse eilanden. Het is een verzameling van nummers die Roo Panes het afgelopen anderhalf jaar heeft geschreven.

> Lees verder

Nieuw album: Orange Skyline

Muziek

Op 4 november verscheen Orange Skyline, het nieuwe album van Orange Skyline. Op het album staan onder meer de singles A Fire, die in februari door de NOS werd gebruikt als soundtrack bij de Olympische schaatsbeelden, Modern Times en Shine On.

> Lees verder

Single: St. Solaire - All I Ever Wanted

Muziek

De Rotterdamse band St. Solaire heeft vandaag hun nieuwe single All I Ever Wanted uitgebracht. Het is de eerste single van de aankomende EP Keep on Waiting dat op 18 maart 2023 verschijnt.

> Lees verder