Video: The Ten Bells - Commence

Muziek

De Zuid-Limburgse garage blues-rock band The Ten Bells, winnaar van Nu of Nooit 2016 en tevens dé openingsact van Pinkpop 2017, viert op vrijdag 23 juni a.s. de release van hun EP ‘Hear Ye, in HD’ in Poppodium Nieuwe Nor te Heerlen.

> Lees verder

Video: JOIA - Living It Now

Muziek

Op 19 mei kwam ‘Living It Now’ uit. Het is het eerste album van zangeres JOIA. ‘Love Song’ is de tweede single van het album. Een catchy popsong die je als vanzelf mee zal neuriën.

> Lees verder

ZUBBtipt: Millionaire in De Helling

Muziek

De Belgische rockband Millionaire is terug. Het gezelschap rondom Tim Vanhamel bracht in 2001 hun debuutalbum Simian Flock uit, waarmee ze voorprogrammas scoorden bij mega-acts als Muse, Foo Fighters en Queens of the Stone Age.

> Lees verder

Nieuw album: Beach House - B-sides and Rarities

Muziek

Het Amerikaanse dreampop duo Beach House kondigde donderdag aan dat ze met een nieuw album, genaamd ‘B-sides and Rarities’, komen. Een dun orgeltje, een galmende gitaar en Victoria Legrand die daar haast in slowmotion overheen zingt.

> Lees verder

Single: Tessa Belinfante - Surface

Muziek

Dinsdag kwam de nieuwe single Surface van Tessa Belinfante uit. Deze single is onderdeel van een EP (release eind mei) waar Tessa haar gevoel op een bijzondere manier blootlegt.

> Lees verder

Blokkenschema BKS17

Muziek

Met nog exact één maand tot Best Kept Secret 2017 kan de puzzel beginnen. Het blokkenschema staat online. Op de timetable ontdek je ook de eerste namen voor dj-stage FOUR.

> Lees verder

ZUBB tipt: Sniester festival in Den Haag

Muziek

Met de toevoegingen van de laatste vijf acts Palmsy, Smutfish, Tony Clifton, Rät N Frikk en Dead Elvis And His One Man Show is de indrukwekkende line-up van de vierde editie van het Sniester festival in de Haagse binnenstad nu volledig.

> Lees verder

Video: The National - The System Only Dreams in Total Darkness

Muziek

Hoera! The National kwam de afgelopen dagen met allemaal nieuwtjes. Dit najaar komt er een nieuwe album Sleep Well Beast, er komt een tour en sinds gister is de video The System Only Dreams in Total Darkness online te vinden.

> Lees verder

The Common Linnets op Live At 2017

Muziek

Boris presents: Keep The Funk Alive en The Common Linnets zijn de volgende artiesten die bevestigd zijn voor de komende editie van Live At, een serie openluchtconcerten tijdens de zomerdagen in het Amsterdamse Bostheater.

> Lees verder

Harry Potter in de concertzaal

Muziek

Nadat de boeken van J.K. Rowling de wereld veroverden, en de verfilming een ongeëvenaarde bioscoop-hit werd, brengt het Rotterdams Philharmonisch Orkest de magie van Harry Potter weer in de concertzaal terug.

> Lees verder

Single: St. Solaire - Running

Muziek

Nieuwe muziek van St. Solaire. Na hun zomerse debut single Morning Sun brengt de band haar tweede single Running uit. Een nummer waarmee de winter definitief kan worden afgesloten.

> Lees verder

Video: Charlie Coxedge - Cloisters

Muziek

De Engelse muzikant en songwriter Charlie Coxedge, bekend als lid van de band Money, komt dit voorjaar met zijn solo plaat onder naam Cloisters. De eerste, gelijknamige, single inclusief videoclip kan je hier alvast bekijken/beluisteren.

> Lees verder