Video: Fil Bo Riva - Time Is Your Gun

Muziek

Folk band Fil Bo Riva met frontman Filippo Bonamici bracht vorige week de single Time is your Gun uit en heeft en nu een video bij gemaakt. Op 4 oktober staat Fil Bo Riva in Cinetol, Amsterdam.

> Lees verder

Nieuw Album: Christine and the Queens - Chris

Muziek

De langverwachte tweede plaat Chris werd volledig geschreven, gearrangeerd en ingespeeld door Christine and the Queens. Het is de opvolger van haar iconische debuut Chaleur Humaine waarvan 1,3 miljoen exemplaren over de toonbank gingen.

> Lees verder

Festival: ROOTZZ festival in MEZZ

Muziek

Luke Winslow-King, Over The Rhine en meer op tweede editie ROOTZZ festival in MEZZ. Sarah Shook & The Disarmers, JP Harris & The Tough Choices, Jay-Roon & The Loose Ends en Abe Partridge ook in het programma opgenomen.

> Lees verder

Parkpopweekend verwelkomt 200.000 bezoekers

Muziek

Het Parkpopweekend, met Parkpop Downtown op vrijdag, de eerste editie van het nieuwe Parkpop Saturday Night op zaterdag en Parkpop op zondag, heeft in totaal 200.000 bezoekers getrokken. Met shows o.a. van De Jeugd van Tegenwoordig, Roachford, The Fratellis en BLØF.

> Lees verder

EP: Underworld & Iggy pop - Teatime Dub Encounters

Muziek

Underworld en Iggy Pop kondigen hun EP Teatime Dub Encounters aan, die zal uitkomen op 27 juli. Enkele weken geleden brachten ze al de track Bells & Circles uit. Luister nu naar de nieuwe track I’ll See Big.

> Lees verder

Nieuw album: Meghan Trainor - Treat Myself

Muziek

De Amerikaanse zangeres Meghan Trainor heeft een nieuw album aangekondigd. Haar derde album ‘Treat Myself’ verschijnt op 31 augustus. De Grammy Award winnares, zangeres, songwriter en multi-instrumentalist brak in 2014 door met de single All About That Bass.

> Lees verder

Single: Tash Santana - Salvation

Muziek

Tash Sultana is terug met een nieuwe single, debuutalbum volgt eind augustus. Multi-instrumentalist Tash Sultana haar nieuwe single: Salvation staat op haar debuutalbum Flow State dat op 31 augustus verschijnt

> Lees verder

Kodaline kondigt nieuw album aan

Muziek

Kodaline heeft een nieuw album aangekondigd. De Ierse band zal hun derde album Politics of Living uitbrengen op 10 augustus. Kodaline brak in 2013 door met het gevoelige All I Want en bracht sindsdien twee studioalbums uit.

> Lees verder

Submarine Festival in Den Haag

Muziek

Kettel, Tonal Verges, Marric, Stellaria Nemorum, Amedium, Dayo en Geenplatenlabel Annaloog Session staan in samenwerking met INDEx op de line-up van undergroundfestival Submarine op 21 juli bij PIP Den Haag.

> Lees verder

Nieuw album: Chris Liebing - Burn Slow

Muziek

Op 7 september verschijnt _Burn Slow-, het nieuwe album van Chris Liebing. Het album is totaal niet wat je verwacht van een DJ die over het algemeen wordt geassocieerd met snelle, harde en zware techno.

> Lees verder

Nieuw album: Gabe Gurnsey - Physical

Muziek

Gabe Gurnsey brengt op 3 augustus zijn debuut soloalbum Physical uit. De 14 tracks weerspiegelen een avondje uit van begin tot eind. Klaar maken om uit te gaan, naar de stad te rijden, bij de club aankomen, op de dansvloer te zijn, hoe je je de volgende ochtend voelt als je vroeg thuiskomt.

> Lees verder

Nieuw album: Spiritualized - And Nothing Hurts

Muziek

Na zes jaar is de spacerock band Spiritualized terug. Op 7 september verschijnt het nieuwe album And Nothing Hurts. Je zou het niet zeggen als je het album hoort, maar het album is door Pierce in zijn eentje opgenomen op een kamertje in zijn huis in Londen.

> Lees verder