Nieuw album: Foo Fighters - Concrete and Gold

Muziek

Foo Fighters hebben hun langverwachte nieuwe album aangekondigd. De opvolger van het in 2014 verschenen Sonic Highways heet Concrete and Gold en verschijnt op 15 september.

> Lees verder

Nieuw album: Max Meser - Pictures

Muziek

Zijn nieuwe album Pictures komt uit op 25 Augustus en ter promotie hiervan gaat Meser in November/December op tour door Nederland. De eerste single van het nieuwe album genaamd Love is nu hier te beluisteren.

> Lees verder

Best Kept Secret 2017: Zaterdag

Muziek

Best Kept Secret weet ieder jaar weer een divers en avontuurlijk programma neer te zetten. De zaterdag van 2017 is nu al legendarisch door het geweldige optreden van Arcade Fire, maar ook o.a. Circa Waves, Chris Cohen en Thomas Azier maakte indruk.

> Lees verder

Radiohead op Best Kept Secret 2017

Muziek

Op zaterdag 24 juni zendt VPRO’s 3voor12 een uur durende special uit over het concert dat Radiohead op zondag 18 juni 2017 gaf op Best Kept Secret Festival. Voorafgaand worden de hoogtepunten van Best Kept Secret getoond.

> Lees verder

Jameszoo & Metropole Orkest openen ADE

Muziek

Het Metropole Orkest en de Nederlandse DJ/producer Jameszoo verzorgen dit jaar samen het openingsconcert van het Amsterdam Dance Event (ADE), onder de titel Jameszoo & Metropole Orkest -Fool’.

> Lees verder

Best Kept Secret 2017: Vrijdag

Muziek

Best Kept Secret weet ieder jaar weer een divers en avontuurlijk programma neer te zetten, naast grote namen als Radiohead en Arcade Fire. Op de aangenaam warme vrijdag starten we met o.a. met Amber Arcades, Kelly Lee Owens en Sløtface.

> Lees verder

Nieuw album LCD Soundsystem - American Dream

Muziek

LCD Soundsystem heeft een nieuw album aangekondigd. De band zal het album met de titel American Dream uitbrengen op 1 september via Columbia Records/DFA. American Dream is het vierde album van de band.

> Lees verder

Maaike Ouboter weer in theaters

Muziek

Een concert over al die verhoudingen. Over onmacht en onbegrip. Over verlangen, geluk, liefde, en hoe aandoenlijk we kunnen zijn in al onze onhandigheid. Omdat we het zo hard proberen. En dat is ook wat waard.

> Lees verder

Nieuw album: Wolf Alice - Vision Of A Life

Muziek

Wolf Alice, de gitaarband uit Londen die wordt gerekend tot een van de grootste doorgebroken acts van de afgelopen jaren, heeft hun nieuwe album Vision Of A Life aangekondigd. Op 29 september verschijnt de opvolger van My Love Is Cool.

> Lees verder

Must Z's: Best Kept Secret 2017

Muziek

Best Kept Secret beleeft dit weekend alweer de vijfde editie en wij zijn er uiteraard weer bij. BKS heeft elk jaar weer minder bekende bands waar kennis mee gemaakt kan worden. En tenslotte wat persoonlijke favorieten in de Must Z’s lijst van BKS17.

> Lees verder

Nieuw album: Foster the People - Sacred Hearts Club

Muziek

Foster the People heeft een nieuw album aangekondigd. Het album met de titel Sacred Hearts Club wordt op 21 juli uitgebracht. Het is het derde album van de band die in 2011 wereldwijd doorbrak met de hit Pumped Up Kicks.

> Lees verder

Angus & Julia Stone in AFAS Live

Muziek

Angus & Julia Stone staan op 15 oktober in AFAS Live, Amsterdam. Het duo, bestaande uit de Australische zanger Angus en zijn zus Julia, brengt vandaag ook hun langverwachte nieuwe single Snow uit.

> Lees verder