Video: The Moonlandingz ft Rebecca Lucy Taylor - The Strangle Of Anna

Muziek

Op Eurosonic Noorderslag was de band niet meer weg te denken, zeker nadat de band de sinlge “The Strangle Of Anna”, een van de meest veelzijdige singles van het jaar, had gepresenteerd in Groningen.

> Lees verder

ZUBB tipt: 50 jaar Pet Sounds

Muziek

Vijftig jaar geleden verscheen Pet Sounds, het elfde studio-album van The Beach Boys. De band stond bekend om zijn dynamische surfliedjes. Pet Sounds was een ommekeer: persoonlijker, experimenteler zonder de aanstekelijkheid te verliezen.

> Lees verder

Video: Future Islands - Ran

Muziek

Het optreden bij David Letterman veranderde het leven van synthpopband Future Islands. Sindsdien zijn ze niet meer te stoppen en worden ze gehoord. Mede door de opvallende intense dansmoves van leadzanger Samuel Herring trekt de band de volledige aandacht.

> Lees verder

Video: My Baby - Love Dance

Muziek

Nieuwe sexy viceoslip van ‘My Baby’. Het lijkt bijna alsof er elektronische middelen aan te pas komen door de overtuigende groovy sound. Het is haast hypnotiserend te noemen.

> Lees verder

Video: White - Private Lives

Muziek

De opkomende Schotse band Whute onlangs hun debuutalbum ‘One Night Stand Forever’ aan. In november vorig jaar verscheen al de een mini EP ‘Cuts That Don’t Bleed’, met als catchy singles ‘Living Fiction’ en ‘I Liked You Better When You Needed Me’.

> Lees verder

Luister: Feist - Pleasure

Muziek

Feist heeft de titeltrack van haar, in april te verschijnen, nieuwe album Pleasure gedeeld. Pleasure, is de opvolger van haar album Metals uit 2011en verschijnt 28 april. Het album is geproduceerd door Feist samen met Mocky en Renaud Letang.

> Lees verder

Tour: Metallica

Muziek

Metallica start met Europese tour en begint in Nederland. In totaal zal de band 38 optredens geven door heel Europa. De tour duurt tot mei 2018.

> Lees verder

Video: Rondé - Why Do You Care

Muziek

Nu al de meest veelbelovende band van 2017 is het Nederlandse Rondé. 3FM had de eerste primeur van de nieuwe single. In de radio uitzending van Q-music ging het nummer al twee keer op ‘repeat’ in Repeat of Niet.

> Lees verder

Video: Gretta Ray - Drive

Muziek

Begin April dit jaar is ze te zien in clubs als Notting Hill Arts Club en Mahogany Music Club at King’s Head Members Club in Dalston. Wie is Gratta Ray?

> Lees verder

Video: The Amazons - Black Magic

Muziek

Het is een van die albums waar in het Verenigd Koninkrijk reikhalzend naar uitgekeken wordt: de debuutplaat van The Amazons. Vandaag kondigde de band aan dat het titelloze album op 2 juni zal verschijnen.

> Lees verder

Nieuw album: Trementina - 810

Muziek

Voor het album heeft Trementina een duizelingwekkende symfonie gecreëerd doordrenkt met noise en hallucinerende gitaren waarover de dromerige stem van Vanessa Cea prachtig vloeit.

> Lees verder

Rewire compleet

Muziek

Nieuw bevestigde artiesten zijn Kassem Mosse, N.M.O., Pussy Mothers, CAO, Dazion, Nimbus 3000, Baiba Yurkevich, Anni Nöps, Das Ensemble Ohne Eigenschaften en Willem Marijs + Gert Jan Prins + Peter van Bergen.

> Lees verder