Musical Freedom Unlimited

Muziek

Tiësto’s label viert release compilatie-album ooit aan genaamd Musical Freedom Unlimited met de grootste virtual back-to-back livestream ooit. Tiësto’s eigen record label Musical Freedom heeft een verzamelalbum uitgebracht, Musical Freedom Unlimited.

> Lees verder

DJ-marathon vrouwelijke DJ’s

Muziek

De vrouwelijke DJ’s uit Nederland starten hun recordpoging op donderdag 28 mei. 7 dagen lang, 24 uur per dag zullen ze non-stop muziek draaien in DJ School Alphen in Alphen aan den Rijn.

> Lees verder

Single: Ozark Henry - We Will Meet Again

Muziek

We Will Meet Again is niet ontstaan om simpelweg in leven te blijven tijdens de huidige zelfisolatie, maar om het cruciale moment vast te leggen dat we leven als een fotograaf.

> Lees verder

Single: Kalulu - Shungite

Muziek

Shungite is de eerste single van Kalulu’s aankomende EP G U I D E S die in de herfst van 2020 wordt uitgebracht. De zelfgeproduceerde EP onthult het geluid van de introverte; een ruimtelijk, melancholisch alternatief dreampop-geluid dat thuis wordt gecreëerd.

> Lees verder

Video: Metallica - Blackened 2020

Muziek

Het is een remake van een van de liedjes van hun album …And Justice For All uit 1988. Blackened 2020 was al op YouTube te zien en is nu ook in deze unieke versie uitgebracht op de verschillende streamingdiensten. Bekijk het hier bij ZUBB.

> Lees verder

Nieuw album: Archive - Versions

Muziek

Archive brengt op 28 augustus, ter ere van hun 25e verjaardag, een nieuw album uit. Versions is een verzameling van herziene versies van een aantal van hun favoriete nummers. De eerste single Nothing Else van het aankomende album kwam deze week uit.

> Lees verder

Single: Kygo Ft. ONEREPUBLIC - Lose Spmebody

Muziek

Kygo brengt vandaag een nieuwe single uit: Lose Somebody, featuring OneRepublic. De single staat op zijn aankomende nieuwe album Golden Hour dat op 29 mei uitkomt en waarvan hij de de tracklist al deelde via sociale media.

> Lees verder

Single: Gavin James - Boxes

Muziek

Gavin James brengt zijn langverwachte nieuwe single uit: Boxes. De bijbehorende lyric video die ook vandaag verschijnt, werd gemaakt door het team dat voor Childish Gambino ook de memorabele Feels Like Summer-clip maakte.

> Lees verder

Video: Joy Killed the Duke - Stay Away

Muziek

Na de eerste veelbelovende single Would You Still Like Me volgt nu de tweede single van de Nederlandse band Joy Killed the Duke Stay Away. Over een maand zal de eerste EP uitkomen.

> Lees verder

Video: Ray LaMontagne - We’ll Make It Through

Muziek

De video is gemaakt door Ray’s zoon Tobias en bestaat uit familiefoto’s. Over de reden dat hij We’ll Make It Through heeft geschreven zegt Ray: ‘I wrote this to make myself feel better. I hope it does the same for you.’

> Lees verder

Single: Jacob Banks - Like You'll Never See Me Again

Muziek

De kunst van een cover maken beheerst niet iedereen. Daarover hoeven we ons bij Jacob Banks niet druk te maken, want zijn versie van Alicia Keys’ Like You’ll Never See Me Again is adembenemend mooi.

> Lees verder

Nieuw album: Ludovico Einaudi - 12 songs from home

Muziek

Milaan is een van de zwaarst getroffen regio’s van Italië tijdens de coronacrisis en dat betekende voor Ludovico Einaudi dat ook hij aan huis gekluisterd was. Hij besloot op zijn piano een aantal nummers te spelen en op Instagram te streamen.

> Lees verder