Nieuw album: Down in Norway - Roofbouw

Muziek

Down in Norway is de artiestennaam van singer-songwriter Juliet Van de Voort. Haar muziek kenmerkt zich door treffende Nederlandstalige teksten die de hardheid van het dagelijks leven bedekken met een poëtische dromerigheid.

> Lees verder

Nieuw Album: Hozier - Wasteland, Baby!

Muziek

De Ierse singer-songwriter Hozier maakt vandaag bekend dat zijn nieuwe album Wasteland, Baby! op vrijdag 1 maart uitkomt. Hozier kondigt vandaag ook nog eens zijn ‘Wasteland, Baby!’ wereldtour aan.

> Lees verder

Yamato - Passion of JHONETSU

Muziek

Vol trots presenteert Yamato in het voorjaar van 2019 de nieuwe wereldtour: “PASSION – JHONETSU”. In de maanden april en mei 2019 zullen de YAMATO Drummers 33 shows geven in Nederland.

> Lees verder

Single: Walden - Friends Are OK

Muziek

Van delay doordrenkte kabbelende rifjes naar psychedelische fuzz explosies. Op 11 januari 2019 bracht indie band Walden haar eerste single en video clip ‘Friends Are OK’ uit. Check de video nu hier op ZUBB.

> Lees verder

Single: Majestique - How U Been

Muziek

Vandaag verschijnt ‘How U Been’, de gloednieuwe single van Majestique. Het Nederlandse producer-duo staat bekend om hun jaren ’80 beïnvloedde dancemuziek die een tijdloze sfeer weet vast te leggen.

> Lees verder

Single: Lulleaux & Melsen – Fallin’ (feat. Twan Ray)

Muziek

Fallin’ is een samenwerking tussen Lulleaux, producer Melsen en singer/songwriter Twan Ray en kan het beste worden omschreven als een vrolijke dance track met een ijzersterke melodie, gespeeld op de welbekende dance piano.

> Lees verder

DGTL maakt volledige line up bekend

Muziek

DGTL Amsterdam maakt de volledige line-up bekend van haar zevende editie tijdens het Paasweekend op de industriële NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Op 19, 20 en 21 april opent DGTL daarmee traditiegetrouw het festivalseizoen.

> Lees verder

Single: Bring Me The Horizon - Medicine

Muziek

De Engelse heavy rockband Bring Me The Horizon heeft gisteravond zijn nieuwe single-video ‘Medicine’ online gezet. Het is de derde song die het aankomende album ‘amo’ (releasedatum: 25 januari 2019) voorafgaat.

> Lees verder

Oude Kerk brengt programma Cardiff & Miller

Muziek

De Oude Kerk brengt haar bezoekers in 2019 nog dichter bij het werk van Cardiff en Miller. Zij doet dit met een speciaal publieksprogramma. Onderdeel van dit programma zijn de ochtendconcerten Silence, de verdiepende vrijdagavonden Come Closer en een podcastreeks.

> Lees verder

Rewire x Korzo

Muziek

Internationaal festival voor avontuurlijke muziek Rewire en het Haagse Korzo Theater organiseren zaterdag 16 februari een nieuwe editie van de gezamenlijke concertserie Rewire x Korzo.

> Lees verder

Single: Wannes Cappelle, broeder Dieleman en Frans Grapperhaus - Vergeving

Muziek

Wannes Cappelle en broeder Dieleman slaan de handen in elkaar voor een uniek project. Samen met Frans Grapperhaus betreden zij clubpodia en theaters met hun show en album ‘Dit is de bedoeling’.

> Lees verder

18 nieuwe namen Paaspop 2019

Muziek

Paaspop kondigt opnieuw een opvallend sterke muzikale mix van acts aan voor de komende editie die van vrijdag 19 april tot en met zondag 21 april 2019 op terrein De Molenheide in Schijndel wordt gehouden.

> Lees verder