De Singles - Week 31

29 juli 2014, 21:31 | Jeroen

Kasabian: Bumblebeee

Bumblebeee is de volgende single van 48:13, het alweer vijfde studioalbum van Kasabian. Waar de vorige single Eez-Eh nogal dancy klonk, is op Bumblebeee weer het ouderwetse rockende Kasabian geluid te horen.

Basement Jaxx: Never Say Never (ft. ETML)

Eind volgende maand verschijnt de nieuwe CD Junto van de Engelse heren Felix Buxton en Simon Ratcliffe. Oftewel: Basement Jaxx is back! Na Unicorn brengen de heren nu Never Say Never vergezeld met videoclip als tweede voorproefje op de LP uit.

Angus & Julia Stone: A Heartbreak

Op de slotdag van Best Kept Secret stonden broer en zus Stone op het hoofdpodium in Hilvarenbeek. Toen hoorden we al wat nieuwe nummers van het eind deze week te verschijnen derde self-titled album van het broer-zus duo. Na Heart Beats Slow is nu A Heartbreak als single verschenen.

Wolf Alice: Moaning Lisa Smile

Wolf Alice is een rockband uit het noorden van Londen, waarvan we nog steeds een debuutalbum mogen verwachten. Ze hebben wel al enkele EP’s en singles uitgebracht en de nieuwste daarvan is Moaning Lisa Smile. Een heerlijke alternatieve radiotrack van minder dan drie minuten!

The Ting Tings: Wrong Club

Wie kent de aanstekelijke singles Great DJ, That’s Not My Name en Shut Up And Let Me Go van het debuutalbum uit 2008 van the Ting Tings niet? Begin oktober verschijnt het nieuwe album Super Critical en bij de eerste officiële single Wrong Club is nu een videoclip verschenen.



Share |

Gerelateerde artikelen