Life I Live Special: Paardcafé

18 april 2013, 14:50 | Jeroen

Voor het publiek dat de drukte wellicht wil vermijden is er tijdens de nach ook veel gezelligheid en goede muziek te vinden in het Paardcafé. Zie het als een speciale toevoeging aan het Life I Live programma.

Op de 29e april aanstaande zal het cafe zijn deuren om 19:00 uur openen. Hieronder een overzicht van het tijdschema en wat je kan verwachten tijdens de Life I Live Special in het Paardcafé 2013. De line-up is iets veranderd, namelijk dat Shroom wordt vervangen door de band Ditch.

Tijdschema

19:30 – 27 Ways To Win
POP-Metal band. Een mix van raggende gitaar geluiden, pompende drums, dansbare melodietjes, catchy tunes en meezingbare teksten.

20:45 – Ditch
Ditch is een heavy-beat band met uit het heavy gritty rock genre. Ze spelen het ultieme stoner materiaal afkomstig van de populaire band KYUSS. Luister hier naar Ditch

22:00 – The Little Kicks (UK)
Band afkomstig uit Schotland die een reputatie heeft een goede live show neer te zetten met hun catchy upbeat indie pop.

23:15 – A Cure For Gravity
A Cure For Gravity brengt de jaren tachtig weer terug. Denk aan acts als Depeche Mode, Soft Cell, Heaven 17 en Tears For Fears gedompeld in een hedendaagse indietronica stijl.

00:30 – The Sissies
DJ Set



Share |

Gerelateerde artikelen