Villagers ft. stargaze ensemble naar Crossing Border

6 september 2013, 11:20 | Jeroen

De Ierse band Villagers zal tijdens Crossing Border in Den Haag en Enschede twee bijzondere optredens geven. De band, bekend van de albums Becoming a Jackal en {Awayland}, treedt op met het stargaze ensemble.

Deze groep jonge, klassiek getrainde muzikanten werkte eerder al samen met onder andere These New Puritans, Ben Shemie (Suuns) en The Magnetic North. Villagers featuring stargaze treedt op donderdag 14 november op in Enschede en op 15 november in Den Haag.

Eerder werden onder andere al Glen Hansard, John Grant, Warpaint, These New Puritans, Patrick deWitt, Jesús Carrasco, Joost Zwagerman en Les Murray bevestigd voor Crossing Border.

Het Crossing Border festival 2013
Crossing Border is een toonaangevend interdisciplinair literatuur- en muziekfestival in Europa – en de pionier van het concept. Aanstaande november presenteren we in Den Haag de 21ste editie van Crossing Border en vindt in poppodium Atak en het Wilminktheater de tweede editie van Crossing Border Enschede plaats. Op beide festival kun je uit een groot aanbod aan optredens op verschillende podia persoonlijke favorieten kiezen.

Check de website van Crossing Border voor meer informatie.



Share |

Gerelateerde artikelen