LIFE I LIVE Festival: vrijdag 25 april

26 februari 2014, 15:20 | Jeroen

Het jaarlijks terugkerende LIFE I LIVE Festival vindt dit jaar plaats op vrijdag 25 april, aan de vooravond van Koningsdag. Vanaf 19.00 uur vormt de binnenstad van Den Haag die dag het decor voor tientallen live optredens, verdeeld over 8 verschillende buitenpodia.


Het is de vierde editie van het succesvolle muziekfestival dat afgelopen jaar maar liefst 200.000 bezoekers mocht verwelkomen. Daarmee is LIFE I LIVE Festival een van de grootste gratis toegankelijke stadsfestivals van Nederland.

Eerste bevestigingen

De eerste acts voor het festival in de Hofstad zijn inmiddels bevestigd. Onder andere Daryll-Ann, Taymir, Coely, Michael Prins, My Baby, The Skints , Andy Frasco en The Silverfaces zullen aanwezig zijn tijdens LIFE I LIVE. In de komende weken worden er nog zo’n kleine twintig namen aan de line-up toegevoegd. Van indierock tot jazz, van blues tot funk en van rock tot folkpop, ska, reggae en meer. Binnen deze genres wordt aandacht besteed aan nieuw regionaal talent, maar ook aan reeds gearriveerde (inter)nationale acts.

LIFE I LIVE Festival wordt voor de vierde keer georganiseerd door PROOOST. De Haagse festivalorganisatie die op zaterdag 6 september a.s. eveneens de tweede editie van het Embassy Festival realiseert.

Het festival vindt weer plaats op diverse locaties in de binnenstad van Den Haag: Grote Markt, Noordeinde, Kerkplein, De Plaats, Buitenhof, Lange Voorhout, Plein en Wijnhaven. Meer info: www.lifeilive.nl (website binnenkort online) en op facebook.com/LifeILive.



Share |

Gerelateerde artikelen