Winactie: Lakeside Festival

19 april 2014, 11:11 | Jeroen

Win hier bij ZUBB vrijkaarten voor het Lakeside Festival op 31 mei in Alphen aan de Rijn. We geven 3×2 kaarten weg.

Op het festival zijn o.a. The Flexican & Sef, Ummet Ozcan, Justin Prime en Tony Junior, The Partysquad, Blasterjaxx, Bassjackers, Paul Elstak en Cream feat. KV te zien.

De winnaars zijn bekend. Gefeliciteerd. Niet gewonnen? Doe volgende keer gewoon mee en wie weet win je!

Maak kans op kaarten door het Facebook bericht te Like-en.

Het is de zevende keer dat het festival in het hart van de Randstad wordt georganiseerd. Waar Lakeside festival in begin vooral een regionaal festival was, geniet het festival nu landelijke bekendheid en is het uitgegroeid tot het grootste open air dance festival van Zuid-Holland. Ondanks dat er dit jaar ook grote namen als Blasterjaxx en Bassjackers geprogrammeerd staat het festival ook bekend als springplank voor grote DJ’s. Zo stonden Hardwell, Afrojack en Nicky Romero vlak voordat ze internationaal doorbraken al eens op het festival. Volgens Maikel den Neijsel van Lakeside festival is dat dit jaar weer goed mogelijk:”Wij proberen naast internationale DJ’s en lokale talenten ook altijd de top-DJ in wording te boeken. Het kan heel goed zijn dat Ummet Ozcan of Tony Junior dit jaar op Lakeside Festival staat en volgend jaar in de top 10 van DJMag.”

Over Lakeside Festival

Lakeside Festival wordt georganiseerd door Stichting We Love Education uit Alphen aan den Rijn. Motto van de stichting is “Opleiding=Toekomst”. Vanuit die gedachte werd in 2007 de eerste editie van Lakeside georganiseerd. Destijds met veel jonge vrijwilligers die werkervaring konden opdoen en zo’n 4.000 bezoekers. Zeven jaar later kent de organisatie een groeiende groep van meer dan 75 vrijwilligers en een driekoppig bestuur. Het festival biedt tegenwoordig plek aan meer dan 10.000 bezoekers, geniet landelijke bekendheid en is dankzij een uitgekiende programmering een springplank gebleken voor dj’s die kort daarna de wereldtop hebben bereikt. Zo hebben Afrojack, Hardwell en Nicky Romero voor hun internationale doorbraak opgetreden op Lakeside Festival.



Share |

Gerelateerde artikelen