ZUBB tipt: Making Waves Festival 2014

5 augustus 2014, 12:46 | Jeroen

Het festival vindt plaats op de zeer sfeervolle locatie van Woodstock69. Het programma bestaat dit jaar uit Annasaid (DK), David Douglas, Cheaters, Cursed P, Novack, Reena Riot (BE), GOSTO en de Haarlemse talenten Yorick Van Norden (ex-The Hype), Woven Branches en het dj-collectief Vetpot.

David Douglas

Annasaid is de Deense indierocksensatie die eerder indruk maakte op festivals als Eurosonic/ Noorderslag en Welcome To The Village. Ook David Douglas was de laatste paar maanden op veel festivals te vinden. Zo werd hij met zijn dansbare doch dromerige beat-geörienteerde muziek verkozen tot hoogtepunt van festivals als Best Kept Secret en PITCH. De leden van Cheaters heb je allicht al eens eerder gezien; in deze electropopband spelen namelijk leden van o.a. Bombay Show Pig en Houses. Als afsluiter van de avond staat Cursed P geboekt die met zijn mix van Detroit techno en Chicago house al de nodige dansvloeren heeft weten te vullen.

Het Making Waves Festival vindt plaats op 30 augustus en het evenement is gratis toegankelijk. Vanwege de gemoedelijke sfeer en de sfeervolle locatie is dit festival een aanrader voor jong en oud. Zie voor meer informatie over het festival zelf, het programma en de bereikbaarheid van de locatie de website.

30 augustus 2de editie van het Making Waves Festival met o.a. Annasaid (DK), Cheaters, David Douglas en Cursed P! Locatie: Woodstock69, Bloemendaal.



Share |

Gerelateerde artikelen