Bakermat platina in Duitsland

11 december 2014, 13:25 | Jeroen

De Nederlandse artiest Bakermat is afgelopen zaterdag in München onderscheiden met een platina plaat voor zijn hitsingle One Day waar meer dan 300.000 exemplaren van zijn verkocht. Bakermat kreeg de platina plaat uit handen van Sony Music en Be Yourself Music, de platenmaatschappij die de single in Duitsland uitbracht.

De allereerste single van Bakermat werd vrijwel direct opgepakt door alle grote radio stations in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. De track belandde op nummer 2 in zowel de Nederlandse Single Top 100, de Nederlandse Top 40, als in de Ultra Top 50 van België. In Frankrijk scoorde Bakermat zelfs een nummer 1 hit met deze single.

Momenteel is Bakermat weer terug te vinden in de club charts met zijn nieuwe gospel single Teach Me, met vocalen van Shirley Ceasar, First Lady of Gospel Music, met 7 Grammy awards op zak. De opvolger van One Day zal in januari 2015 verkrijgbaar zijn op iTunes en Spotify via Be Yourself Music. De single kreeg een exclusieve premiére op BBC Radio 1 bij DJ Pete Tong en is inmiddels door elke BBC Radio 1 DJ en collega DJ’s opgepakt. Teach Me is nu exclusief verkrijgbaar op Beatport.

Luister hier naar de single Teach Me.

De afgelopen maanden heeft Bakermat furore gemaakt met zijn uitverkochte “Live Band Shows” in London (O2 Academy) en Parijs (L’Olympia) en in de tussentijd is hij bezig geweest de laatste hand aan zijn album te leggen wat voor de zomer van 2015 uitgebracht zal worden door Be Yourself Music.



Share |

Gerelateerde artikelen