deBeschaving bevestigt de eerste namen

5 maart 2015, 21:15 | Jeroen

Met het thema Le Grand Day of Art geeft deBeschaving dit jaar een creatieve draai aan Le Grand Départ, de feestelijke start van de Tour de France. De Botanische Tuinen staan op zaterdag 27 juni in het teken van het ultieme parcours, waarin je in verschillende etappes afdaalt in het unieke festivalgevoel van deBeschaving. Creatieve geesten en knappe koppen laten zien waar out-of-the-box-denken toe kan leiden en fietsen bezoekers door een inspirerende Grand Day of Art. Muziek, een creatief veldprogramma en de laatste wetenschappelijke inzichten komen zo samen op een betoverend groene locatie.

Festivalacts uit binnen- en buitenland

Op het festival spelen internationale acts naast lokale grootheden uit allerlei genres. Pop, rock, hiphop of elektronische muziek, op deBeschaving kan het allemaal. Want kwaliteit zit niet in hokjes. Grote namen als Kensington en Typhoon zijn alvast bevestigd. Ook is er weer veel ruimte voor veelbelovende spannende nieuwe bands die minstens zo bijzonder zijn als de headliners. De eerste namen zijn: All The Luck In The World, Sea Change, Rondé, Afterpartees en Sue The Night. Kortom, er valt ook in 2015 weer veel te ontdekken op deBeschaving.

Le Grand Day of Art

In de bloeiende tuin worden de diverse podia omringd door allerlei bouwsels en charmante voedselkarretjes die in de tuin hun kampement opslaan. deBeschaving is een Festival Universalis dat de nieuwsgierigheid van bezoekers wil prikkelen, voeden en faciliteren. Rond het festivalthema Le Grand Day of Art wordt speciaal voor deze editie van deBeschaving een bijzonder programma ontwikkeld, waarbij de bezoekers het festival als een parcours ervaren. De bezoeker gaat op reis in een nieuwe wereld met nieuwe vondsten, geluiden, prikkels en uitdagingen en wordt betrokken bij interactieve experimenten. Met nieuwe snufjes, uitvindingen en mogelijkheden, maar ook door bestaande voorwerpen een nieuwe vorm te geven.

De voorverkoop is donderdag 5 maart gestart via debeschaving.nl



Share |

Gerelateerde artikelen