Festival: Vrij Spel

16 maart 2015, 13:06 | Jeroen

Vanaf 5 mei 2015 heeft Utrecht er een festival bij, want dit jaar slaan Elevation Events, Kleiner dan drie en Vers Vermaak de handen ineen om de eerste editie van Vrij Spel Festival te organiseren op het parkeerterrein van Vredenburg Leidsche Rijn.

Het muzikale programma is een verrijking voor Utrecht die dag; zo staan onder andere Mano le Tough en George FitzGerald geprogrammeerd op Vrij Spel Festival.

Het concept achter Vrij Spel is simpel en doeltreffend. Tijdens Vrij Spel Festival staan vrijheid en spel centraal, waarbij het publiek uitgedaagd wordt om buiten bestaande kaders te denken. De precieze invulling van Vrij Spel Festival wordt op dit moment verder uitgewerkt en wordt in een later stadium bekend gemaakt.

Mano Le Tough en George Fitzgerald

De muzikale programmering van Vrij Spel Festival is helemaal rond. Naast de headliners Mano Le Tough en George Fitzgerald, allebei goed voor uitverkochte clubavonden en indrukwekkende releases, komt er een keur aan Nederlandse artiesten naar Vrij Spel Festival. Gevestigde namen als Tom Trago, De Sluwe Vos en Sandrien hebben toegezegd Vrij Spel Festival tijdens Bevrijdingsdag aan te doen. Deze drie staan bekend om hun kwalitatieve en creatieve DJ-sets, waarbij hun diversiteit goed aansluit op de twee headliners van het festival. Ook opkomende talenten Elias Mazian, welke zijn strepen al ruimschoots verdient heeft in het Amsterdamse clubleven, en SEKOIA oprichter Florinsz Janvier komen met hun frisse muzikale blik Vrij Spel festival verrijken.

Datum: 5 mei 2015
Tijd: 12:00 – 23:00
Locatie: Parkeerterrein Vredenburg Leidsche Rijn

Line up Vrij Spel Festival:
Mano Le Tough
George FitzGerald
Tom Trago
De Sluwe Vos
Sandrien
Elias Mazian
Florinsz Janvier



Share |

Gerelateerde artikelen