o.a. Leftfield en The Cat Empire op Down The Rabbit Hole

8 mei 2015, 10:37 | Jeroen

Er zijn weer zeven nieuwe namen toegevoegd aan de line-up van het Down The Rabbit Hole, waaronder de dance legende Leftfield. Het festival vindt plaats van 26 tot en met 28 juni in de Groene Heuvels in Beuningen.

Nieuwe bevestigingen:

Leftfield, The Cat Empire, Che Sudaka, Rangleklods, Janne Schra, Hunee & Thomas Martojo, Jameszoo


Driving Decks

Met de Driving Decks loopt de party ook buiten de tenten op rolletjes. De spontane superdiscobreaks rond deze DJ Mobile van Olaf Mooij steken dag en nacht en overal op het terrein de kop op, met dj’s zoals Juxtapose & Eaglemen, Mr Mendel & Rob Manga, Groefmeester K & Thud Hola en De Tropen.

Het Vuige Veld

Wie op de geur van roosterend vlees en diesel afgaat, komt vanzelf op het Vuige Veld. Dit is het rock & roll-hart van Down The Rabbit Hole, waar alle tijd is voor barbecue, speciaalbier, patatten en vinyl tegen een decor van uitgewoonde stacaravans en Behold Cornucopia!, een slick fonteinbeeld voor de 21e eeuw. Hap, slik, boogie: hier nemen alleen de vuigste rebellen zonder pauze plaats achter de decks voor ballsy feestjes. Dat betekent tot diep in de nacht een shitload aan psychedelica, punk, garage, hillbilly, surf, ska, reggae en beat. Logisch dus, dat in de rabbit-proof dansarena Rock ’n Hole alle konijntjes wiebelen. Blik op oneindig en gaan.

Het Idyllische Veldje

Het Idyllische Veldje is een bosparadijs vol ambacht, creativiteit en de betere dingen des levens. Met als middelpunt de nieuwe Tramontana, een tien meter hoge pleintent, die in bouw en gebruik volledig klimaatneutraal is. Dat betekent bijvoorbeeld een vloer van duurzaam larikshout en een wirwar van stormparaplu’s voor groene stroom – maximaal comfort met minimale impact op de idylle. ’s Avonds strijken hier de Driving Decks neer, maar tot die tijd verwennen Daily DJ’s als Nelson & Djosa en Kaliman je met wereldplaten uit alle windstreken.

Binnenkort nog meer bevestigingen. Eerder waren al bevestigd:

Damien Rice, Patti Smith and her Band perform Horses, The War On Drugs, Alabama Shakes, THE GASLAMP KILLER Experience, Fat Freddy’s Drop, Motorpsycho, Iggy Pop, FKA Twigs, Flying Lotus, Damian “Jr. Gong” Marley, Max Richter, Goat, Andrew Bird, Glass Animals, Happyness, Dolomite Minor, Meridian Brothers, Songhoy Blues, King Gizzard & The Lizard Wizard, JD McPherson en Misun.

De kaartverkoop is van start via ticketmaster.nl daar betaal je €125,- (excl servicekosten) voor een ticket. Bekijk hier het downtherabbithole.nl voor alle info.



Share |

Gerelateerde artikelen