Blokkenschema + nieuwe namen Down The Rabbit Hole

27 mei 2015, 11:05 | Jeroen

Ben je benieuwd waar en wanneer jouw favoriete artiest speelt? Wil je graag weten waar het Vuige Veld is en waar de Walvisbios ligt? Goed nieuws! Het blokkenschema en de plattegrond staan nu online!

Bekijk het blokkenschema (in .pdf) hier voor #DTRH15. Het puzzelen kan beginnen! Wordt het Motorpsycho of Leftfield, zZz of Orkesta Mendoza, Birth of Joy of Ghostpoet? Ook de plattegrond kan je online vinden.

En omdat er nog een paar plekjes in het programma niet waren ingevuld, hierbij ook nog eens acht nieuwe muziekbevestigingen: BØRNS, Throes + The Shine, ELIAS, Birth of Joy, Rats On Rafts, Wilde Haren By Night (dj’s FS Green, SIROJ en Yung Felix), Babbit Boogie en Rabbit Radio

Niet voor niets op herhaling: Wilde Haren & Desperados! Het tropische backstagefeestje van hiphoplabel Noah’s Ark was een van de verrassingen van de eerste editie van Down The Rabbit Hole. Blockmeester Jiggy Djé hostte een niet te temmen line-up van spontane showcases en pop-upsets. Wilde Haren komt ook dit jaar weer over de brug met een feestje waar gedanst, gesprongen en gezongen mag worden, de enige regel: er zijn geen regels.



Share |

Gerelateerde artikelen