ZUBB BuZz: PAUW

26 augustus 2015, 16:41 | Jeroen

Nederland heeft in korte tijd kennis kunnen maken met de psychedelische rocksensatie PAUW, nadat ze in 2014 de meest gevraagde act uit de geschiedenis van het rondreizende festival ‘Popronde’ werden. PAUW brengt op 23 oktober het album Macrocosm Microcosm uit via Caroline Benelux.

Daarna volgden optredens dwars door het Nederlandse festivallandschap op o.a. Noorderslag, Where The Wild Things Are, Paaspop, Dauwpop, Bospop en London Calling. Ook wordt de eerste uitverkochte clubtour een feit en PAUW speelde zondag op Lowlands Festival.

De nieuwe samenwerking met Caroline start met het uitbrengen van Macrocosm Microcosm. “Caroline gaf ons sinds het eerste moment in de studio een goed gevoel”, aldus de band. “We zijn dan ook zeer verheugd en enthousiast dat we ons album bij hen uit gaan brengen.”

Het aankomende album is het vervolg op de lovend ontvangen debuut-EP waarmee PAUW zich op de radar zette bij onder andere radio 3FM en De Wereld Draait Door. De boekingen en het management zullen onder Goomah Music blijven vallen.

Op 23 oktober verschijnt Macrocosm Microcosm op CD, LP en alle digitale platformen. Na de release zal PAUW ter support van het album met een uitgebreide clubtour door Nederland reizen.



Share |

Gerelateerde artikelen