Ongetemd met o.a. Will and the People en Pat Smith

15 oktober 2015, 09:12 | Jeroen

Er staat weer een nu al nieuwe legendarische editie van Ongetemd gepland in het Paard van Troje, dit maal met onder andere Will The People en wederom veel bekende Haagse koppen. Een Ongetemd feest wat je niet snel vergeet!

Ongetemd pakt uit op zaterdag 17 oktober in Paard Van Troje in Den Haag. De Ongetemd feesten kenmerken zich door een verrassende mix van artiesten, veel live muziek maar vooral ook de Ongetemde feestvreugde. Ook deze editie is er weer een line-up om je vinger bij af te likken: Will and the People, Gallowstreet, Pat Smith, Playground Zer0, Surprise act, Bella Hay, DJ Friss, VJ Frissetypes, Film: oLL The Way. De presentatie wordt gedaan door Seb van den Berg.

Ongemtemd

Ongetemd is ontstaan uit een groep Nederlandse vrije denkers die hun eigen pad volgen. Vanuit de passie voor surfen, muziek en diverse kunstdisciplines heeft Ongetemd zich gemanifesteerd tot een nieuw vrij gevoel, wat men wil delen met artiesten, ontwerpers en andere vrije denkers.

Ieder jaar is het Ongetemd feest een succes en ieder jaar gaat het een tandje harder. Laat je gaan en neem je geluk en plezier mee naar het Ongetemd!

Kaarten koop je hierrrrr.



Share |

Gerelateerde artikelen