Nieuw album: Adam & the Relevants

10 februari 2016, 18:01 | Jeroen

Adam & the Relevants presenteert op 11 maart hun gelijknamige debuutalbum. De releaseshow is een dag later in Ekko in Utrecht. Vervolgens tourt de band door Nederland met 3FM Serious Talent Indian Askin.

De band is geïnspireerd door enerzijds 90s bands als Oasis en Weezer en anderzijds door hedendaagse bands als Wavves en FIDLAR. De liedjes zijn zorgeloos, scherp en lopen over van branie. Geen pretenties, gewoon een bonte verzameling stevige en vooral catchy liedjes die direct in je hoofd blijven zitten.

Gedurende 2014 werkten Adam & the Relevants aan materiaal voor het debuutalbum met Xavier Stephenson (UK), een Londense producer die eerder werkte met onder meer Editors, The Joy Formidable en Carl Barât. Het album is gemixt in de Londense Metropole Studio’s Het heeft veel tijd en flink wat moeite gekost, maar het resultaat is het wachten meer dan waard! – Adam Quann.

In aanloop naar het gelijknamige debuutalbum lanceert de band vandaag hun nieuwe single Gallivanting! De single gaat over een net iets te wild ‘maandagavondfeestje’, compleet met YouTube-dj’s, slaapkamerdisco en verstopt bier in de achtertuin.

Tour

12-03 – Ekko, Utrecht (Releaseshow, tickets)
24-03 – Merleyn, Nijmegen (met Indian Askin)
25-03 – Vera, Groningen (met Indian Askin)
31-03 – Extase, Tilburg (met Indian Askin)
01-04 – Asteriks, Leeuwarden (met Indian Askin)



Share |

Gerelateerde artikelen