Nieuwe namen London Calling

11 februari 2016, 10:14 | Jeroen

Vorige week maakten we nog Miamigo bekend, die op dit moment op het punt van doorbreken staan met hun single ‘What I Want’. Deze week voegen we The Vryll Society toe aan de vrijdag.

The Vryll Society

The Vryll Society is een vijfmansformatie uit Liverpool. Ze maken psychedelische rock ‘n roll met elektronische krautrock en groovy gitaren. Ze hebben getekend bij Deltasonic records, het label achter The Zutons en The Coral en zijn samen met hun vrienden van Blossoms bezig aan een opmars in Engeland.

Damon Albarn (Blur, Gorillaz) maakt remix van Fufanu
Muzikale alleskunner Damon Albarn maakte vorige week een remix van de IJslandse band Fufanu. Hij is groot fan van deze band die ook op de vrijdag van London Calling staat. Saillant detail: hij stond zelf met zijn band Blur in 1994 op de vierde editie van London Calling.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor London Calling loopt voorspoedig. De zaterdagkaarten, met Nothing But Thieves, Pumarosa, Miamigo, Ultimate Painting en Vök gaan heel erg hard. De vrijdag begint met Black Honey, Fufanu, Kid Wave, Wet en Otherkin ook steeds sneller te lopen. Ook zijn er nog passepartouts voor beide dagen te koop.

Check de website voor meer informatie.



Share |

Gerelateerde artikelen