Breda Barst in Mezz

16 mei 2016, 14:09 | Jeroen

Het gratis popfestival Breda Barst, dat 17 en 18 september plaats vindt in het Valkenberg park in Breda, geeft vrijdag 10 juni een feestje in poppodium Mezz. Op deze avond kun je toffe, gevarieerde en talentvolle bands uit Breda en omgeving ontdekken.

De acht bands die spelen, Duke John, FOES, Oaker Moon, Sailing to Suez, Grandview Avenue, Passing Goat, June en Windup Space, komen allemaal uit de regio en maken vanavond kans op een podiumplek tijdens Breda Barst. Er is ook een publieksprijs voor de band met de meeste stemmen van de bezoekers.

Breda Barst heeft de deelnemende bands onder leiding van Poporganisatie Breda samen met Mezz, 3voor12/Breda en popplatform West Point geselecteerd. Herman Sibon (POB): “Dit zijn bands die zich de afgelopen jaren al op lokaal, regionaal of zelfs landelijk niveau bewezen hebben. Deze bands werken keihard aan de eigen muzikale weg, en verdien het op basis daarvan alleen al om op het podium van Breda Barst te staan.”

Mezz Barst vindt plaats in poppodium Mezz in Breda. De zaal gaat om 19.00 uur open en de aanvang is om 19.30 uur. De toegang is net als het festival gratis. Meer informatie vind je op de website van Mezz en Breda Barst.

Voor iedereen

Popfestival Breda Barst vindt dit jaar plaats op 17 en 18 september in het mooiste stadspark van Nederland, het Valkenberg park in Breda. Ook vind je theater op Breda Barst, een gevarieerd aanbod van lekker eten, een gezellige markt en activiteiten voor kinderen. Breda Barst is voor iedereen, of je nu voor de gezelligheid of de muziek naar dit gratis toegankelijke festival komt.

Breda Barst heeft de eerste tien namen al bevestigd. DeWolff, Birth of Joy, Indian Askin, Max Meser, De Likt, Flip en de Noormannen, The Hot Sprockets, Sjako!, ZooN en Noblesse zullen optreden.

Check voor meer info de website



Share |

Gerelateerde artikelen