Jett Rebel in Ahoy

25 augustus 2016, 13:18 | Jeroen

Op zaterdag 4 februari 2017 keert Jett Rebel terug naar zijn muzikale roots. Waar die liggen? Op het podium van Rotterdam Ahoy. De kaartverkoop voor deze show start aanstaande vrijdag 26 augustus.

Jongensboek

Er komt geen einde aan het jongensboek dat Jett Rebel heet. De muzikale duizendpoot speelde de afgelopen jaren elk festival en elke popzaal plat met zijn band, maar kreeg evengoed solo achter een piano concertzalen, schouwburgen en bostheaters stil en kwam tijdens zijn uitverkochte show in de Heineken Music Hall aan een koord uit het plafond neergedaald. Het clubcircuit, de theaters en de HMH hebben één ding gemeen: ze blijken allemaal te klein voor Jett. Op zaterdag 4 februari 2017 benut hij daarom elke centimeter op het podium van Rotterdam Ahoy.

Waarom Ahoy?

Wie Jett Rebel volgt, weet dat hij een rasmuzikant met veel gevoel voor muzikale historie is. Het nieuwste hoofdstuk in het jongensboek van Jett Rebel laat zich dan ook raden: een sprong naar het podium waar eerder helden als Stevie Wonder, David Bowie en Prince stonden, met alle ruimte voor Jetts muzikale ambities, gastmuzikanten en een spectaculaire show.

Nieuw album

Afgelopen zaterdag verraste Jett Rebel een afgeladen India-tent op Lowlands met een surprise show onder de naam Don’t Die On Me Now, de titel van zijn nieuwe album. Don’t Die On Me Now verschijnt aanstaande vrijdag en is het tweede van in totaal drie albums die Jett Rebel dit jaar zal uitbrengen.

De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 26 augustus om 10:00 uur. Voor tickets check hier.



Share |

Gerelateerde artikelen