Nieuw album: Nicolas Jaar - Sirens

26 september 2016, 14:09 | Jeroen

De veelgeprezen Chileense artiest en producer Nicolas Jaar komt met een nieuw album, Sirens. Het album is vanaf 30 september digitaal verkrijgbaar en verschijnt 14 oktober op CD en vinyl.

Sirens komt uit op Jaars eigen Other People label in samenwerking met Kobalt Label Services. Sirens, dat zes nummers bevat die naadloos in elkaar overvloeien, is in thematisch opzicht zijn meest coherente en politiek gezinde werk tot nu toe. Naar aanleiding van Sirens gaat Nicolas 4 Jaar vanaf 15 oktober op tournee en doet op 2 december TivoliVredenburg en 3 december Paradiso in Amsterdam aan. Beide shows waren in no-time uitverkocht.

Recentelijk lanceerde Nicolas Jaar zijn ambitieuze nieuwe online project The Network dat fans en liefhebbers op vele manieren kunnen ontdekken. Via Channel 333 op The Network gaat Sirens binnenkort in première. Jaar, die momenteel opereert vanuit New York City, is sinds de release van zijn debuutalbum Space Is Only Noise uit 2011 overladen met loftuitingen. Hij leverde een bijdrage aan de prestigieuze BBC Radio 1 serie Essential Mix, won de Essential Mix of the Year in 2012 en trad met vriend en muzikaal partner Dave Harrington op in Darkside. Jaar is oprichter van het label Other People, waarop de afgelopen tijd releases zijn verschenen van artiesten die uiteenlopen van Lydia Lunch tot DJ Slugo.

Sirens TRACK LIST:

01. Killing Time
02. The Governor
03. Leaves
04. No
05. Three Sides of Nazareth
06. History Lesson



Share |

Gerelateerde artikelen