Hemelbestormers in TivoliVredenburg

8 februari 2017, 10:25 | Jeroen

Op zondag 5 maart vindt de eerste editie plaats van het nieuwe showcasefestival ‘Hemelbestormers’. Hemelbestormers is een unieke samenwerking tussen tien verschillende muziekopleidingen in Nederland.

Aansluitend op de Musicfair, de jaarlijkse muziekbeurs die op 4 en 5 maart gehouden wordt in de Jaarbeurs, betreden vierentwintig poptalenten 3 verschillende podia in TivoliVredenburg.

Showcase festival poptalenten doorbraak

Voor het eerst in de geschiedenis bundelen zoveel verschillende muziekopleidingen uit Nederland de krachten, om hun talenten de kans te bieden zichzelf te presenteren aan een groot publiek. De afgelopen jaren zien we steeds meer acts, afgestudeerd van één van de muziekopleidingen die ons land rijk is, doorbreken in het popcircuit.

Naast een showcase festival waar de ontdekker van nieuwe muziek zijn hart kan ophalen, is Hemelbestormers een ontmoetingsplek voor jonge artiesten en Nederlandse professionals uit de muziekindustrie. Ieder optreden zal door experts uit verschillende hoeken van de industrie bekeken en beoordeeld worden.

De opleidingen zetten hiermee niet alleen een bijzondere avond neer voor hun poptalenten, maar zorgen ook dat het publiek een avond zal ervaren gevuld met shows van musici die aan de doorbraak van hun carrière staan.

Check hier voor tickets en informatie.



Share |

Gerelateerde artikelen