Video: Artifacts - New York Flavour

8 maart 2017, 10:10 | Jeroen

De Amerikaanse Hip Hop-groep Artifacts heeft samen met Denise Weeks een nieuwe track uitgebracht. De reizende ster Weeks zong nog niet zo lang geleden liedjes in de New Yorkse metro’s om haar kinderen van eten te voorzien, maar is nu hard op weg een nieuwe superster te worden nadat ze niemand minder dan Simon Cowell van zijn stoel blies tijdens haar optreden in de Amerikaanse X-Factor.

Vanwege hun gezamenlijke liefde voor de stad, vroeg McDonald’s Nederland de artiesten om samen te werken aan een reclamecampagne voor de nieuwe New York Bagel Supreme en That Real New York Flavor. In de video van het nummer zien we New York door de ogen van de muzikanten en beeld vanuit de studio tijdens de opnames.

De single New York Flavour is een ode aan hun thuisstad en de “urban street-art” in het bijzonder. El Da Sensei, Tame One en DJ Kaos zetten zichzelf op de kaart in 1994 met het nummer “Wrong Side of Da Track”, een eerbetoon aan de graffiti kunst en de mensen die het maken toen de rappers zelf nog graffitiartiesten waren.



Share |

Gerelateerde artikelen