Video: Gretta Ray - Drive

15 maart 2017, 09:10 | Sebastiaan

De Australische singer-songwriter Gretta Ray kondigde vandaag enkele shows aan die in de UK plaats zullen gaan vinden. Begin April dit jaar is ze te zien in clubs als Notting Hill Arts Club en Mahogany Music Club at King’s Head Members Club in Dalston. Wie is Gratta Ray?

Gretta Ray is een nieuwe belofte uit Melbourne. In 2016 won Gretta het Triple J Unearthed radio competition voor beginnende bands en songwriters, en in 2016 won ze de Vanda & Young Songwriting prijs met het liedje “Drive”, terwijl ze nog steeds op school zat.

Gretta is nog volledig onbekend bij het grote publiek, maar daar zal het komende jaar verandering in komen. Nu de eerste optredens in de UK een feit zijn zal de stap naar Nederlandse bodem ook logisch zijn.

De dromige indie pop neemt je in je auto in een eindeloze roadtrip met plezier. De zon schijnt altijd in de muziek van Gretta. Net zoals het ideale beeld dat menig jonge reiziger heeft van de Autralische kust, surf en natuur. Gretta is een charmante en knappe vrouw met een volwassen en natuurlijke warme stem die heel wat harten nog zal stelen. Hieronder de eerste video ‘Drive’ afkomstig van het album ‘Elsewhere’ van de Australische Gretta Ray.Share |

Gerelateerde artikelen