Jameszoo & Metropole Orkest openen ADE

21 juni 2017, 10:19 | Jeroen

Het Metropole Orkest en de Nederlandse DJ/producer Jameszoo verzorgen dit jaar samen het openingsconcert van het Amsterdam Dance Event (ADE), onder de titel Jameszoo & Metropole Orkest -Fool’. Dit vindt plaats op woensdag 18 oktober in de Melkweg. De kaartverkoop is gestart.

Onbevangen computer jazz

Tijdens deze openingsavond zal het MO, onder leiding van chef-dirigent Jules Buckley, de uitdaging aangaan om de ‘onbevangen computer jazz’, zoals Jameszoo zijn werk zelf noemt, te vertalen naar een akoestische setting. Het publiek wordt hierdoor meegenomen naar een wereld waar elektronisch geproduceerde muziek live wordt gespeeld door echte instrumenten, zodat de volle rijkdom van klank beleefd kan worden.

Jameszoo & Metropole Orkest -Fool’ vindt plaats op woensdag 18 oktober in de Melkweg. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website. Het evenement is ook toegankelijk voor mensen in het bezit van een ADE Pass.

Over ADE

Het Amsterdam Dance Event (ADE) is het belangrijkste zakelijke platform voor elektronische muziek en ’s werelds grootste clubfestival. Tijdens ADE is Amsterdam vijf dagen lang het centrum van de mondiale elektronische muziekscene en daarmee een broedplaats voor culturele en technologische innovatie. Het Amsterdam Dance Event vindt plaats van 18 tot en met 22 oktober 2017.

Voor meer informatie over ADE.



Share |

Gerelateerde artikelen