Avicii: True Stories

12 september 2017, 09:28 | Jeroen

Avicii: True Stories, een documentaire van Levan Tsikurishvili, volgt het leven van de ster-DJ Avicii, vanaf het allereerste begin tot zijn bestorming van de wereldwijde hitlijsten.

Ook speelt de worsteling met zijn fysieke en mentale gezondheid – een onderwerp waar niet vaak over gesproken wordt in de muziek industrie – een rol in de documentaire. Piece of Magic Entertainment brengt Avicii: True Stories slechts eenmalig, als speciale event cinema-productie, op 26 oktober wereldwijd uit in de bioscoop.

Tim Bergling

Avicii: True Stories geeft een beeld van de succesvolle carrière en het controversiële pensioen van de Grammy genomineerde producer, tekstschrijver en artiest Avicii (ook bekend als Tim Bergling), één van werelds grootste artiesten uit de live muziekindustrie. Voor de eerste keer vertelt Tim zelf de over zijn succes en waarom hij zo onverwacht gestopt is met toeren. Tijdens deze vertoning is ook exclusief het allerlaatste optreden van Avicii in Ushuaia, Ibiza, dat gefilmd is op 28 augustus 2016, te zien.

Ook bekende artiesten als Tiësto, David Guetta en Nile Rodgers komen in True Stories aan het woord over de druk die beroemdheid met zich meebrengt. Daardoor is True Stories niet alleen een film over Avicii maar kan beschouwd worden als een algemeen inkijkje in de muziekscene.

Voor meer informatie en verkoopinformatie ga je naar de website.



Share |

Gerelateerde artikelen