Audio Obscura x Rijksmuseum present: Underworld (Live)

4 oktober 2017, 14:24 | Jeroen

Tijdens de komende editie van Amsterdam Dance Event zal Underworld – een van de meest legendarische elektronische acts ter wereld – een unieke show geven in het Rijksmuseum. Op initiatief van dancepromotor Audio Obscura is de iconische fietspassage van het museum het decor van dit eenmalige gratis event op vrijdag 20 oktober.

Underworld speelt net zo makkelijk als headliner op de grootste festivals ter wereld, als in underground techno clubs, warehouse party’s, kunstgalerieën, theaters, schoenenwinkels en Japanse warenhuizen.

Audio Obscura x Rijksmuseum present: Underworld (Live)
Fietspassage Rijksmuseum, Amsterdam
Vrijdag 20 oktober 2017, 19.00 uur – 23.00 uur

Het event is gratis en heeft een beperkte capaciteit. Groepen tot maximaal 4 personen kunnen zich aanmelden via deze link.

De lijst sluit op 17 oktober om 23.59u. Geselecteerden ontvangen een bevestiging op 18 oktober om 16.00 uur.

Audio Obscura x Rijksmuseum present: Underworld in de fietspassage van het Rijksmuseum is een zeldzame mogelijkheid om de Britse groep in een kleine setting te zien. De ruimte wordt omgetoverd tot een intieme club, voor een zeer exclusieve groep muziekliefhebbers. In navolging van het succes van het ADE-event vorig jaar met Maceo Plex op dezelfde plek, biedt de show een platform voor het Rijksmuseum om in aanraking te komen met een nieuw publiek. Mogelijk gemaakt door Audio Obscura, dat al jaren bekendstaat als een bruggenbouwer tussen dancemuziek en klassieke locaties.

Naast de show op 20 oktober presenteert Underworld een keynote speech tijdens ADE op 18 oktober. Een mooie kans om bandleden Karl Hyde en Rick Smith te horen praten over het belang en de kracht van samenwerking en coproductie in de ontwikkeling en presentatie van grote én kleine projecten in de 21ste eeuw. De keynote wordt opgeluisterd met visuals van Underworld’s vaste partner Simon Taylor en is exclusief toegankelijk voor ADE pas- en conferentie kaarthouders.



Share |

Gerelateerde artikelen