UpgreatZ op ADE

13 oktober 2017, 13:36 | Jeroen

De beste muziek uit de jaren ‘70 en ‘80 die klinkt alsof het gisteren gemaakt is. UpgreatZ is een uniek muziek-en beeldconcept dat gebaseerd is op de beste songs uit de jaren ’70 en ’80.

Een groot aantal belangrijke, bekende soul-, disco-, en jazz-classics zijn perfect opgepoetst, ge-remastered, opnieuw geproduceerd en zorgvuldig opgebouwd om aan de standaard van de hedendaagse kwaliteit en trends te voldoen.

Hierdoor ontstonden nieuwe, nóg betere versies. DJ’s Florent Luyckx en André van der Heijden en VJ Remco Koenderman brengen dit concept naar de dansvloer.

Check hier voor tickets.

De beste 70’s en 80’s nummers van artiesten zoals Aretha Franklin, Marvin Gaye, The Commodores en Michael Jackson die klinken alsof de artiesten live voor je op het podium staan. De setlist van UpgreatZ is uniek in Nederland en bevat een grote gevarieerde selectie van de allerbeste pop- en dancenummers die we al zo lang kennen, maar als je ze bij UpgreatZ hoort….ga je opnieuw in verwondering luisteren.

Gigs UpgreatZ:

Al dit jaar op meerdere toplocaties gestaan, waarbij we het NorthSeaJazzFestival als hoogtepunt graag noemen.

In de planning staan: – vrijdag 20 oktober AmsterdamDanceEvent (ADE) ‘Tropen’ @ Tropen Museum, A’dam met special guests Ben Liebrand & Rob Boskamp. (21u00 – 02u00) – zaterdag 18 november Let’s Dance, Ziggodome, A’dam – VIP Party



Share |

Gerelateerde artikelen