Winactie: Bazart in TivoliVredenburg

15 november 2017, 10:05 | Jeroen

Met hun donkere Nederlandstalige elektropop heeft BAZART zich in ongeveer een jaar tijd ontpopt tot een van de populairste Belgische bands van dit moment. Op 24 november staan ze in TivoliVredenburg in Utrecht en ZUBB geeft 2×2 vrijkaarten weg voor het concert.

Het trio laat zich net zo graag beinvloeden door The National en Yeasayer als Spinvis en Gorki. Na succesvolle voorprogramma s voor hun landgenoten van Oscar And The Wolf doet BAZART het inmiddels geheel op eigen kracht.

Goud

De band verzilverde vijf MIA s in 2016: Hit van het jaar, Beste doorbraak, Beste pop, Beste Nederlandstalig en Beste groep. De hitsingle Goud verscheen tweemaal in de Belgische top 10 en werd uitgeroepen tot Single van de Week door 3voor12. Daarnaast speelde de band dit jaar tweemaal in een uitverkocht Lotto Arena te Antwerpen. Ook is hun oktober show in het Sportpaleis nu al geheel uitverkocht, een hoogtepunt in de carriere van de nog zo jonge band.

Om kans te maken 2 vrijkaarten voor het concert like je het bericht op Facebook, retweet op Twitter en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans.

Mocht je niet winnen kan je uiteraard ook tickets kopen voor het concert. Klik hier voor tickets.



Share |

Gerelateerde artikelen