Nieuw album: Dési Ducrot - In Too Deep

7 januari 2018, 21:33 | Jeroen

Dési Ducrot combineert haar liefde voor hedendaagse pop met een vintage americana sound van dobro’s en lap steel. Een combinatie die zorgt voor 12 popsongs die samen debuutalbum ‘In Too Deep’ vormen. Het album komt op 26 januari 2018 uit, de release wordt gevierd met een concert in Paradiso.

‘In Too Deep’ biedt een scala aan songs; van kleine gitaarliedjes, een piano ballad, een liedje dat recht uit de jaren ’70 lijkt te komen, tot grootse popproducties met dobro hooks. Rode draad op het album is de stem van Dési, die “twangy” klinkt en ervoor zorgt dat de Americana roots van de zangeres altijd terug te horen zijn.

Singles ‘Heart On Your Arm’, ‘Don’t Tell Me You’re a Poet’, ‘In Too Deep’ en ‘To Gold’ werden goed ontvangen. Liveoptredens bij Leo Blokhuis, Radio 2/ Roodshow, Omroep Zeeland en BNR volgden. Afgelopen december stond Dési in de finale van de Amsterdamse Popprijs. Daarnaast heeft Dési het met haar bombastische live showt tot de kwartfinale van de Grote Prijs 2017/ 2018 geschopt.

De album-releaseshow staat gepland voor 26 januari in de kleine zaal van Paradiso, inclusief de zes man/vrouw-sterke live band, met lap steel, dobro en toetsen. De band heeft grootse plannen voor deze show. Want een eerste indruk maak je maar één keer.

Facebook Dési Ducrot

Kaartverkoop Paradiso



Share |

Gerelateerde artikelen