Naked Song 2018 kondigt eerste namen aan

14 januari 2018, 19:15 | Jeroen

Het indie singer-songwriterfestival Naked Song op zaterdag 14 april in Muziekgebouw Eindhoven presenteert de eerste namen voor de 2018-editie. Het festival brengt een aantal bekende namen in een bijzondere setting naar Eindhoven.

Zo gaat Lisa Hannigan de samenwerking aan met kamerpoporkest The Colorist Orchestra, geeft Tom McRae een intiem solo-optreden en speelt Sam Lee live samen met nachtegalen. Daarnaast is er in de rijke Naked Song-traditie uiteraard veel aandacht voor aanstormende talenten zoals Tamino, Chelou, Fil Bo Riva en Christof van der Ven, acts die niet voor niets binnenkort ook op Eurosonic en/of Noorderslag staan. Meer namen worden binnenkort bekend gemaakt.

Naked Song

Naked Song is al vele jaren hét indie singer-songwriterfestival van Nederland. Naast de beste bekende artiesten van nu heeft Naked Song een reputatie als het gaat om het ontdekken van nieuw talent. Met dakterras-optredens, een aanstekelijke popquiz, 2 Meter Sessies van Jan Douwe Kroeske en lekkere speciaalbiertjes wordt de festivalbeleving compleet gemaakt. In het verleden stonden o.a. Agnes Obel, Oscar & The Wolf, Damien Jurado, Fink, Eels, Sun Kil Moon en James Vincent McMorrow op het podium van Naked Song.

Naked Song 2018
Zaterdag 14 april in Muziekgebouw Eindhoven (diverse podia).
Aanvang: 16:00 uur | entree: € 39 / CJP: € 34 exclusief € 1,50 servicekosten per ticket.
Meer informatie en kaartverkoop via de website .



Share |

Gerelateerde artikelen