Speel jij op The Life I Live festival 2018?

15 februari 2018, 20:10 | Jeroen

Zeven jonge, getalenteerde acts uit de Haagse regio krijgen de kans om op 26 april een show te spelen op The Life I Live, het jaarlijkse popfestival tijdens de Koningsnacht.

De Skooltainer is sinds vijf jaar het podium waarop jong muzikaal talent zichzelf presenteert aan het grote publiek. Alle deelnemende acts spelen een set van eigen muziek en worden in de weken ervoor klaargestoomd voor de show door coaches uit de muziekscene.

Wil jij met jouw act op Life I Live festival spelen? Is jullie gemiddelde leeftijd niet ouder dan 21 jaar, maken jullie je eigen songs en komen de meeste leden van je act uit de Haagse regio? Geef je dan nu op voor de Skooltainer. Qua stijl zijn er geen regels: hiphop acts, rockbands, indie, soul, pop, funk, urban, reggae, ska, elektro, garage.

Wat moet je doen?

Stuur een mail naar skooltainer@prooost.nl met daarin de volgende informatie:
- Één of meer opnames van jullie muziek (het hoeft geen professionele studio-opname te zijn)
- Een tekstje over de act waarmee je op The Life I Live wilt spelen en waarom jullie dat willen
- Als het er is: een foto en link(s) naar jullie social media.

Let op: de uiterste datum om je act in te schrijven is 23 maart.

Uit alle inschrijvingen worden zeven acts geselecteerd op basis van motivatie, diversiteit en talent. Deze acts worden ieder gekoppeld aan een coach, welke met zijn/haar muzikanten aan de slag gaat om zich voor te bereiden op een show. Ook worden er professionele persfoto’s gemaakt, speelt elke act een try-out optreden in het Paardcafé en natuurlijk wordt er ook flink publiciteit gemaakt over het programma.Share |

Gerelateerde artikelen