Single: Maaike Ouboter - Vanaf Nu

5 maart 2018, 13:50 | Jeroen

Vrijdag bracht Maaike Ouboter haar nieuwe single uit: Vanaf Nu. De track staat op haar tweede album Vanaf Nu Is Het Van Jou, dat op 11 mei verschijnt. Het album werd geproduceerd door Dries Bijlsma, de muzikale rechterhand van rapper Typhoon.

Vanaf Nu Is Het Van Jou is het antwoord op de vraag die Maaike Ouboter zichzelf vorig jaar stelde na haar doorbraak in 2013: wat nu? Wat nu, na het overweldigende succes van Dat Ik Je Mis, haar debuutalbum En Hoe Het Dan Ook Weer Dag Wordt uit 2015 en de clubtour, theatertours en festivals die volgden.

Na deze achtbaan nam Maaike de tijd om stil te staan, om na te denken en om inspiratie op te doen voor nieuwe liedjes. Door te praten met allerlei – voor haar onbekende – mensen en te luisteren naar hun persoonlijke verhalen. “Iedereen heeft een verhaal. Ik ben benieuwd naar die verhalen, en wat ze met mij doen.” Deze bijzondere ontmoetingen vormden de basis voor Vanaf Nu Is Het Van Jou. Maaike verwerkte de verhalen, maakte ze zich eigen en is nu klaar om ze weer door te geven.

Vrijdag bracht ze haar single Vanaf Nu uit en de aankomende weken continueert ze de Vanaf Nu Is Het Van Jou- theatertour. In mei verschijnt het album en in het najaar is er de clubtour waarvan de kaartverkoop vandaag start.

Luister. Voel. Vind er wat van. Vanaf nu is het van jou.

Tourdata op de website van Maaike.

Links

Maaike Ouboter – Vanaf Nu op Spotify
Maaike Ouboter – Vanaf Nu op iTunes



Share |

Gerelateerde artikelen