Live At presents: Venice

6 maart 2018, 10:08 | Jeroen

Venice is de nieuwste toevoeging in de lijst namen voor Live At, een serie openluchtconcerten tijdens de zomerzondagen in het Amsterdamse Bostheater. De Amerikaanse band is op zondag 15 juli te zien bij deze zesde editie van Live At. Eerder werden Brigitte Kaandorp, De Dijk, Graham Nash, De Edwin Evers Band, alt-J en K’s Choice al aangekondigd. De kaartverkoop voor het concert van Venice start aanstaande vrijdag 9 maart om 09:00 uur.

Venice

Venice, bestaande uit Mark, Kip, Michael en Pat Lennon, beleefde zijn Nederlandse doorbraak in 1997 bij de 2 Meter Sessies van Jan Douwe Kroeske en zijn bekend van songs als Think Again, Welcome To The Rest Of Your Life en The Family Tree. Het laatste nummer is ook al jaren achter elkaar te vinden in de Top 2000 van NPO Radio 2 en de band werd eerder al beloond met een gouden album en een Edison Music Award voor beste internationale artiest.

Many more to come

Eerder werden Brigitte Kaandorp Wereldtournee, De Dijk, Graham Nash, De Edwin Evers Band, alt-J en K’s Choice al aangekondigd voor de reeks openluchtconcerten in het Amsterdamse Bostheater tijdens de zomermaanden van 2018. De komende maanden wordt de rest van het programma onthuld.

Ticketinfo

Kaarten voor Venice op zondag 15 juli zijn €33,- incl. €3 servicekosten en excl. transactie- en/of verzendkosten. De kaarten zijn vanaf vrijdag 9 maart om 09:00 uur verkrijgbaar via de website.



Share |

Gerelateerde artikelen