Theresa Wayman van Warpaint komt met debuutplaat

8 maart 2018, 18:29 | Jeroen

Onder de artiestennaam TT zal Theresa Wayman, zangeres en gitariste bij Warpaint, haar debuutplaat LoveLaws uitbrengen op 18 mei. Check onderaan de eerste track Love Leaks.

LoveLaws staat voor de groei van Wayman, persoonlijk en als artieste, en komt voort uit ideeën die niet meteen in een bandsetting pasten. LoveLaws is geschreven door de moeder van een 12-jarige zoon en gaat over het geven en krijgen van onvoorwaardelijke liefde. Het gaat over de ups en downs van romantiek, omgaan met eenzaamheid. In haar eigen woorden: “It’s down tempo, pretty sexy and a bit emotional. I’m a romantic person in a world where a relationship is difficult. But I also needed to be on my own and not force having a relationship.”

Wayman co-producete de plaat met haar broer Ivan, en ze speelde zowat alle instrumenten zelf in, met af en toe een beetje hulp van haar Warpaint-bandleden Jenny Lee Lindberg (bass) en Stella Mozgawa (drums).

Warpaint zelf bracht sinds hun ontstaan in 2004 al 3 LP’s en 1 EP uit. Ook zij tekenden een platendeal bij Caroline International voor de toekomst. Warpaint speelt deze zomer o.a. op het Best Kept Secret Festival.

Foto: Delaram Pourabdi.Share |

Gerelateerde artikelen