ZUBBtipt: DGTL 2018

23 maart 2018, 15:52 | Jeroen

Ook dit jaar zal DGTL het Dance festival seizoen weer aftrappen. Op goede vrijdag trapt het feest af met een indoor nacht in de Generator. Tussen 21:00 en 05:00 verzorgen DJ’s als Theo Parrish en Floating Points & Hunee de officielle aftrap van het paasweekend.

Op zaterdag en zondag gaat het los vanaf 12:00 en zullen om 23:00 de laatste klanken het festival terrein vullen. Er zijn 6 verschillende stages op DGTL. Elk met een eigen line-up vol nationaal en internationaal gevierde DJ’s. Check hier de timetable.

Het festival zorgt goed voor haar gasten en het milieu. Zo is er een speciale ferry die je naar het festival brengt vanaf Amsterdam Centraal en terug. Het eten is organisch en het afval wordt omgezet in compost.

Wanneer je nog geen tickets hebt moet je snel zijn. De weekender tickets zijn uitverkocht. Wel zijn er nog dagkaarten verkrijgbaar. Klik hier om ze te bestellen.

Acts waar wij naar uitkijken zijn: Theo Parrish, Amelie Lens, Modeselector (Live), Tale Of Us, Jeff Mills, Âme II Âme en Tom Trago.

Check hieronder de aftermovie van 2017 om in de stemming te komen.

ALGEMENE INFO

DGTL Amsterdam 2018
Datum: 30, 31 Maart en 1 April
Locatie: NDSM-werf, Amsterdam
Tickets.



Share |

Gerelateerde artikelen