The Casbah @ BKS18

28 maart 2018, 09:37 | Jeroen

The Casbah, de donkerste en hardste bar van Best Kept Secret, is terug. Dit is de plek waar het kaf van het koren wordt gescheiden. Waar de DJ kwaad wordt als je Radiohead aanvraagt en waar je bloody mary uit een jerrycan wordt geschonken. Ooit eerder een pooltafel over het publiek zien crowdsurfen? Wij wel, vorig jaar.

Dit jaar is The Casbah niet alleen een bar, maar een echte stage. We gaan nog een tandje harder en hebben naast DJ’s vijf sicke bands gevraagd The Casbah ‘s nachts tot de grond toe af te breken: Big Ups, Crows, USA Nails, Drahla en Häxxan.

Een mix van psych, noise, hard-core, post punk en fuzzy garagebands die het best tot hun recht komen in een kleine ruimte met het publiek op ooghoogte. The Casbah dus.

En omdat na zo’n nacht in de pit te hebben gestaan de kater altijd extra heftig is, kun je in de ochtend ook een bakje gitzwarte koffie van The Village bij The Casbah halen.

We hebben er nu al zin in. Zet de Best Kept Secret 2018 Spotify-playlist nog eens aan en sloop het systeemplafond van je kantoor als je de vijf bands van The Casbah voorbij hoort komen. Tot in de pit op 8, 9 en 10 juni.Share |

Gerelateerde artikelen