Jacqueline Govaert naar Carré

11 april 2018, 12:06 | Jeroen

Jacqueline Govaert geeft op 31 januari 2019 een bijzonder optreden in Koninklijk Theater Carré. Na de release van haar album Lighthearted Years in het najaar van 2017 en een uitverkochte clubtour waaronder een uitverkochte Paradiso dit voorjaar kan een debuut in Carré niet uitblijven. De kaartverkoop start aanstaande zaterdag 14 april om 10:00 uur.

Na haar successen als frontvrouw van de band Krezip koos Jacqueline Govaert voor een solo-carrière. In 2010 kwam haar debuutalbum Good Life uit, vier jaar later volgde het album Songs To Soothe. In oktober vorig jaar verscheen het derde album van de zangeres, Lighhearted Years, waarvan singles Back Of My Hand en Old Records al veelvuldig op de radio te horen zijn.

Lighthearted Years

Lighthearted Years, het derde album van Jacqueline, gaat over het contrast tussen haar tienerjaren met als rode draad Krezip en haar huidige leven met als rode draad de liefde voor haar vriend. De zangeres maakte het album samen met producer Mitchell Froom, die al eerder werkte met o.a. Sheryl Crow, Crowded House, Paul McCartney en Elvis Costello. Onlangs nam Jacqueline een selectie van haar songs opnieuw op met een strijkkwartet: een bijzondere versie van single For All Time met singer-songwriter Matthew Crosby is hiervan het resultaat. De single verschijnt aanstaande vrijdag 13 april.

Ticketinfo

Kaarten voor de show van Jacqueline Govaert kosten €22-35 (incl. servicekosten en theatertoeslag en excl. transactie- en/of verzendkosten) en zijn verkrijgbaar via de website van Carré. De kaartverkoop start aanstaande zaterdag 14 april om 10:00 uur.

Jacqueline Govaert
Donderdag 31 januari
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam

Foto: Karen Rozetzsky



Share |

Gerelateerde artikelen