EP: Belle and The Beats - Lose Your Feathers

20 mei 2018, 21:33 | Jeroen

Het Amsterdamse Belle and The Beats released op 25 mei hun debuut EP . Op de EP zijn onder anderen de twee singles Soldier of the Night en Deeper te vinden.

De band debuteerde met Soldier of the Night in de SBS6 serie De Spa en met Deeper primetime op Radio 2 bij Jan-Willem Roodbeen. De singles kwamen binnen in de Spotify New Music Friday, Top 40 New Releases en verschenen op vele blogs. De sterke visuele reputatie van Belle werd verzilverd met de videoclip voor Deeper die in premiere ging op het Amerikaanse Get Some Magazine in LA. In de hoofdrol schittert queer koppel Sterresoet van Schooten en Gale Rama.

De EP komt uit op This Could Be Your Music Label en dat wordt 29 mei gevierd in Bitterzoet Amsterdam. De band opent het gloednieuwe showcase feestje Amsterdam Live: New Kids From the Block. Een nieuw kindje van NO MILK TODAY en het label van Eelco Boonacker. De band deelt het podium met drie andere veelbelovende acts van het label; Sheila and the Kit, Eckhardt & The House en Not.Your.Regular.Boy!



Share |

Gerelateerde artikelen