Festival: ROOTZZ festival in MEZZ

28 juni 2018, 16:01 | Jeroen

Luke Winslow-King, Over The Rhine en meer op tweede editie ROOTZZ festival in MEZZ. Sarah Shook & The Disarmers, JP Harris & The Tough Choices, Jay-Roon & The Loose Ends en Abe Partridge ook in het programma opgenomen.

Onder andere Luke Winslow-King en Over The Rhine spelen zondag 4 november op de tweede editie van ROOTZZ in Breda. Het indoor festival vindt plaats in MEZZ en is een initiatief van het lokale poppodium en Zwaardvis Music. ROOTZZ presenteert net als vorig jaar een evenwichtige selectie uit de beste hedendaagse country, singer-songwriter, blues, folk en andere vormen van rootsmuziek.

De akoestiek en entourage van MEZZ leent zich uitstekend voor dit genre, factoren die voor de bezoekers significant bijdragen aan de beleving. Wat daar ook aan bijdraagt is de inhouse catering, waarmee de festivalgangers geen minuut van de optredens hoeven te missen, een upgrade ten opzichte van de eerste editie.

Naast Luke Winslow-King en Over The Rhine zijn er 4 november ook optredens te zien van Sarah Shook & The Disarmers, JP Harris & The Tough Choices, Jay-Roon & The Loose Ends en Abe Partridge. De deuren van MEZZ gaan om 15.00 u open, de eerste act speelt om 16.00 u. Tickets kosten € 20,- en zijn verkrijgbaar via de website van MEZZ.

Agenda-item ROOTZZ op website MEZZShare |

Gerelateerde artikelen