40UP clubtour breidt uit

6 september 2018, 18:01 | Jeroen

Nu de zomermaanden achter ons liggen maakt 40UP-dé clubavond waarop je kunt genieten van veertig jaar dansmuziek- zich weer op voor de jaarlijkse tour. Gewapend met de grootste hits in beeld en geluid verzorgt het 40UP team met o.a. DJ’s Alex van Oostrom en Harry de Winter de komende maanden meer dan vijftig shows door Nederland. Zes locaties worden daarbij voor het eerst aangedaan.

De dansavond voor 40+ers gaat z’n twaalfde seizoen in en is daarmee één van de langstlopende clubavonden van Nederland. 40P was al een vaste prik op de agenda van belangrijke poppodia als Tivoli Vredenburg, 013, Paard, De Effenaar, De Oosterpoort en het Patronaat. Aan die lijst van A-locaties worden nu Q-factory (Amsterdam), Doornroosje (Nijmegen), Duycker (Hoofddorp) en Gebr. De Nobel in Leiden toegevoegd.

Daarnaast is 40UP vanaf september ook in Almere bij te wonen in Club Cell en wordt eindelijk Rotterdam aangedaan. Het bleek lastig om een geschikte locatie te vinden in de Maasstad maar de keuze voor Hal4 blijkt uitstekend want de avond die daar in november plaatsvindt is al bijna uitverkocht.

In de grotere locaties zal 40UP traditiegetrouw uitbreiden met Upbeat. Daar worden de beste houseclassics gedraaid door andere andere DJ Jurgen en Mark van Dale DJ Team en kan het publiek gastoptredens verwachten van andere bekende Nederlandse DJ’s.

Meer informatie over 40UP, het laatste nieuws en ticketverkoop is te vinden op de websiteShare |

Gerelateerde artikelen