Bon Iver eerste headliner van Best Kept Secret 2019

26 november 2018, 09:42 | Jeroen

Bon Iver is de eerste headliner van Best Kept Secret 2019. De invloedrijke Amerikaanse indieband rond Justin Vernon sluit op vrijdag 31 mei het hoofdpodium af. In totaal treden op de zevende editie van Best Kept Secret meer dan 100 artiesten, bands en dj’s op. Het festival vindt plaats van 31 mei tot 2 juni 2019 en is al twee jaar achter elkaar met 25.000 bezoekers uitverkocht. De voorverkoop start aanstaande zaterdag 1 december om 10:00 uur.

Bon Iver

Bon Iver is een vaste waarde in de collectie van muziekliefhebbers sinds zijn debuut For Emma, Forever Ago in 2008’. Sindsdien is Bon Iver uitgegroeid van folkzanger naar toonaangevende indie-elektronica artiest die ondertussen zijn eigen genre heeft gevormd. In 2016 verscheen het album 22, A Million, een album dat veel lof kreeg voor de originele sound en prachtige lyrics. Niet voor niets scoorde het ook twee Grammy-nominaties. Voor het eerst in tien jaar speelt Bon Iver op een Nederlands festival en uiteraard is dat Best Kept Secret.

Nieuw op Best Kept Secret: Boutique Village

Naast de vertrouwde festivalcamping aan het meer en het nabijgelegen bungalowpark van Beekse Bergen in Hilvarenbeek, introduceert Best Kept Secret dit jaar iets nieuws: de Boutique Village. Op deze natuurrijke, ruimtelijke camping kunnen bezoekers het festival in alle comfort beleven. De Boutique Village ligt direct naast het festivalterrein, heeft vooropgezette tenten voor twee personen tot grote groepen, gratis ontbijt en douche en een speciale parkeerplaats vlakbij het festivalterrein. De voorverkoop van alle comfort-accommodaties, inclusief de bungalows en camper/caravan-plekken, start een dag eerder dan de reguliere verkoop, op vrijdag 30 november om 10 uur via www.bestkeptsecret.nl. Bij deze accommodaties kunnen direct festival tickets worden gekocht.

Kaartverkoop

Best Kept Secret heeft ondanks haar jonge bestaan inmiddels een bijzondere reputatie opgebouwd van het festival waar drie dagen lang de beste artiesten live te zien zijn in een natuurrijke, kleinschalige setting. Het is daarom al twee jaar op rij uitverkocht. Tickets worden verkocht via de website van het festival. De voorverkoop start aanstaande zaterdag 1 december om 10:00 uurShare |

Gerelateerde artikelen