Single: Walden - Friends Are OK

12 januari 2019, 15:08 | Jeroen

Van delay doordrenkte kabbelende rifjes naar psychedelische fuzz explosies. Op 11 januari 2019 bracht indie band Walden haar eerste single en video clip ‘Friends Are OK’ uit.

Komend uit het niets verraste het jonge Walden in de zomer van 2018 met een onverwachte show op Pinkpop. Ze ontvingen direct lovende recensies van o.a. 3voor12 NL en Dagblad De Limburger.

De band rondom schrijver en frontman Mees Hamer had toen nog maar weinig kilometers op de teller, maar heeft inmiddels 35 gigs en een succesvolle Popronde mogen bijschrijven. De jonge honden uit het Limburgse Sittard verschenen het laatste half jaar in tientallen media, oogstte meerdere goede live recensies en werden als support gevraagd voor deWolff, The Sonic Dawn (DEN), The Grand East en The Sore Losers (BE).

De eerste officiële single ‘Friends Are OK’ is geproduceerd door Simon Akkermans en Ingo Jetten en de video is van de hand van Max Westendorp. Voorheen bracht de band enkele early recordings uit op de EP ‘Artefacts’. Check hier de Facebook pagina.Share |

Gerelateerde artikelen