Single: ViVii - Love Love Love

11 februari 2019, 16:11 | Jeroen

Love Love Love is de nieuwe single van het Zweedse dreampop trio ViVii. Het is de opvolger van de single And Tragic. Love Love Love is afkomstig van het debuutalbum dat op 15 maart uitkomt.

Love Love Love is een hartverwarmende ode aan de liefde. De delicate stemmen van bandleden én echtelieden Emil en Caroline Jonsson, gecombineerd met fraaie harmonieën en subtiele akoestische instrumenten, dompelen de luisteraar onder in een staat van gelukzaligheid.

“Producer Anders nam de melodie op zijn telefoon op vlak nadat zijn dochter was geboren, het begin van Love Love Love. Toen we een paar weken later samen kwamen in de studio, hebben we het nummer afgemaakt”, legt de band uit.

Als B-kant voor de single is gekozen voor een cover van Something Stupid, eerder uitgevoerd als duet door Frank Sinatra en zijn dochter Nancy Sinatra in 1967 en Nicole Kidman en Robbie Williams in 2001.

Love Love Love is afkomstig van ViVii’s debuutalbum dat op 15 maart 2019 uitkomt. Na de succesvolle showcase op Eurosonic in der AA-Kerk, zal ViVii op woensdag 3 april optreden in Paradiso. Meer informatie en kaartverkoop via de website van Paradiso.
Facebook ViViiShare |

Gerelateerde artikelen