Donna Blue kondigt nieuwe 7 inch aan

19 maart 2019, 18:07 | Jeroen

Donna Blue heeft zojuist een nieuw 7 inch aangekondigd in een Tunesday feature op Frankie Magazine, welke uit gaat komen op 3 mei.

De EP zal bestaan uit drie nummers, met eerdere uitgebrachte singles 1 2 3 en Get Away en een nieuw nummer.
De 7 inch kan exclusief gekocht worden, een week voor release, bij ‘An Evening With Donna Blue’ in Cinetol, Amsterdam op 25 april.

Het creatieve duo achter Donna Blue, elkaars muze, grote liefde en bandlid, speelt zwoele indie pop beïnvloed door sixties yé yé, Lynch-films en oude Hollywood-romantiek.
De vorige 7 inch bestond ook uit drie nummers en werd zeer goed ontvangen. Een van deze nummers was ‘Sunset Blvd’, welke gedraaid werd door niemand minder dan Elton John in zijn radioshows Rocket Hour op Apple Music.

Op 25 april, een week voordat de nieuwe 7 inch uit moet komen, organiseert de band een eigen avond in Cinetol, Amsterdam. De avond heet ‘An Evening With Donna Blue’ en ze nodigde hun vrienden van Dingbat Superminx (USA) en Someone (NL) uit om ze te helpen er een onvergetelijke nacht van te maken. Tijdens de show is het mogelijk exclusief de 7 inch te kopen, een week voor de officiële release.

Pre-order de nieuwe 7 inch van Donna Blue, welke uitkomt op 3 mei, nu in de Snowstar Records webshop. Haal je tickets voor ‘An Evening With Donna Blue’, nu via Paradiso.

Donna Blue speelt de volgende shows:

19 Apr – Motel Mozaique, Rotterdam (NL)
25 Apr – An Evening With Donna Blue at Cinetol, Amsterdam (NL)
04 May – Here Comes The Summer, Vlieland (NL)
24 May – Sniester Festival, Den Haag (NL)
25 May – Food for your Senses, Luxemburg (LU)Share |

Gerelateerde artikelen