Tribute To Woodstock

11 april 2019, 12:41 | Jeroen

Met de toevoeging van de gevierde tributebands van The Grateful Dead (door Deadly Grateful -NL); Janis Joplin (door het Australische Full Tilt Janis) en van Crosby, Stills, Nash & Young (door Deja Vu -NL) is de line-up van Tribute To Woodstock nu volledig.

Behalve tien tributebands biedt dit outdoor evenement (met luxe camping) ook een uitgebreid randprogramma met onder meer de alom geliefde hippiemarkt, yoga-meditatie, bodypaint, cinema, een kunstexpo, kampvuur op de camping en met DJ’s die sixties muziek draaien.

De bezoekers zullen in een uniek love & peace-gevoel worden ondergedompeld door flower power-decors; een shisha lounge; een sixties kapper die bloemen in haren vlecht en speciale food & drinks. Ook de luxueuze camping Bedheaven zal een unieke en relaxte ‘summer of love’-vibe krijgen. Regular Tickets (à €29,50) zijn beschikbaar via de website.

Tribute to Woodstock

Een gloednieuw festival, maar wél een dat gebaseerd is op een halve eeuw geschiedenis. Op zaterdag 1 juni is het festivalterrein in Loosbroek-Bernheze (NB) het decor van Tribute to Woodstock, een eerbetoon aan het legendarische Woodstock-festival dat in de magische zomer van 1969 in Bethel nabij New York plaatsvond.

Tijdens Tribute To Woodstock treden naast de aangekondigde acts ook nog tributes van Ten Years After (door Hundred Seventy Split -featuring original member Leon Lyons who played at Woodstock in 1969 -UK); Jimi Hendrix (door Julian Sas en band -NL); Santana (door Santanico -VE); The Band (door Le Band -USA); The Who (door Substitute -BE); Creedence Clearwater Revival (door Callahan Clearwater Revival -NL) en Joe Cocker (door Back On Track -NL) op.

Woodstock 1969

Deze zomer is het vijftig jaar geleden dat in Bethel nabij New York de oerknal van de meerdaagse outdoor festivals plaatsvond. Op 15, 16 en 17 augustus 1969 traden op het legendarische Woodstock gedurende ‘3 days of peace & music’ 32 acts op voor (naar schatting) 400.000 bezoekers. Dit historische evenement markeerde volgens het gezaghebbende Amerikaanse muziektijdschrift Rolling Stone “een moment dat de geschiedenis van de rock & roll voorgoed veranderde”.

Tickets

Alle onderstaande prijzen zijn exclusief servicekosten.

• Entree Ticket: €29,50
• Groepskaart 10 stuks € 250 euro
• Camping Ticket: €10,00
• Caravan/Camper Ticket: €12,50

Alle info over de camping staat hier

Website & Social Media

Facebook
Website
Instagram
WikipediaShare |

Gerelateerde artikelen